Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık

Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık

Marmara » Balıkesir » Altınoluk
200₺
  • 200₺
    Marmara » Balıkesir » Altınoluk
Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık
 
Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık Sahibinden Altınoluk'ta Kiralık Denize 5 nci Eşyalı Yazlık
Yazlık evimiz havasının birçok rahtsızlığa iyi gelmesi, Bölgemizde bulunan tatil beldelerine çok kolay ulaşılabilen bir mevkide bulunması ve denize çok yakın olması (denize 5 nci ev) nedeniyle tercih edilme sebebidir. Evimiz üç katlıdır. Büyük bir terası, (biz akşam yemeklerimizi genelde burada yeriz. Mangal keyfi bir başka oluyor) ve Kahvaltıların ve akşam çaylarının vazgeçilmezi Verandası, içinde meyve ağaçları ve çiçekleri olan küçük bir bahçesi, üç adet odası ve bir adet salonu vardır. BOŞ OLAN DÖNEMLER (UZUN SURELİ KIRALAMALAR İÇİN LÜTFEN GORUŞELİM ) HAZİRAN : 200 TL /GUN TEMMUZ : 200 TL/ GUN AGUSTOS : 200 TL/ GUN EYLUL ( 01/15 ) : 200 TL/GUN EYLUL (15/ 31) : 150 TL/GUN EKİM : 130 TL / GUN (Kaplıcalar bu sezonda cok uygun oluyor) Fiyatlar Günlük Kiralama Bedelidir.10 Günden daha az süreler için yapılan Kiralamalarda 10 günlük bedel alınmaktadır. EV İÇİNDE BULUNAN YATAK SAYISI: 1 nci yatak odası: 1 ADET Çift Kişilik Yatak 2 nci yatak odası: 2 ADET Tek Kişilik Yatak 3 nci yatak odası: 2 ADET Tek Kişilik Yatak Salonda 2 kişi yatabilir. Toplam (8) sekiz kişi rahat tatil yapabilir. EVDE BULUNAN MAKİNELER Full beyaz eşyalı ve Klimalı Bölgede tamamen organik olarak yetiştirilen sebze ve meyveleri, taze balıkları, mahalli süt ürünlerini çok rahat bulacaksınız. Zeytinyağ, yeşil zeytin mutlaka olmazsa olmazlardandır. Hemen 3 km yanında Güre var. Güre, küçük bir belde olmasına rağmen Edremit Körfezi´nin turizm açısından en hareketli yerlerinden biridir. Çünkü Güre bir termal cennetidir Termal kaynakların varlığı Güre için gerçekten büyük bir şans. Eski çağlardan beri bilinen bir kaplıca merkezi olan bu bölge, 65°C´lik şifalı suyu ile ülkemizin dört bir yanından gelen misafirlere sağlık sunuyor. Altınoluk 6 km , Akçay6 km, Assos (Behramkale)18 km, Çanakkale 90 km , Truva Harabeleri 80 km, Ören, 29 Km Ayvalık 53 Km yani her yere çok yakın mesafede. Siz sadece karar verin kendi planınızı kendiniz yapın. Şimdiden iyi tatiller.
  • #3479273
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.