Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem

Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem

Marmara » Balıkesir » Edremit
43.000₺
  • 43.000₺
    Marmara » Balıkesir » Edremit
Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem
 
Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem Sahibinden Acil satılık-RCI sistemli devremülk-Kırmızı dönem
RCI (Resort Condominium International) RCI Uluslararası Tatil Değişim Sisteminin, Türkiye'deki tek termal tesis üyesi olan Hattuşa / Astyra Spa & Termal Resort size yurtiçinde veya yurtdışındaki dilediğiniz tesiste dilediğiniz zaman diliminde tatil yapma imkanı 7 yıldızlı otel kalitesinde hizmet sunuyor. Masmavi ege deniziyle buluştuğu noktada yeşillikler içinde termal kaplıca , Arkanızda yem yeşil ve bol oksijen deposu(dünyada oksijen zenginliğinde 2, sırada) olan Kaz Dağlarının güzelliği. Kapalı ve açık havuzlar, Çamur havuzu, Sauna, Türk hamamı, Fitnes Salonu, Halı Sahaları, Bilardo Salonu . bayanlara özel)spor salonu masaj salonları hamamlar güzellik salonları bulunmakta. banyoda ister termal su ister normal su kullanma imkanı var. Her yıl farklı yerlerde farklı ülke ve şehirlerde Tüm Dünyada 4000 den fazla RCI üyesi lüks otellerde tatil imkanınız var. 2013 yılında açılacak hastane sayesinde Avrupa'nın en büyük sağlık merkezi olacak. Yatırım olarak da çok uygun. Egenin İncileri Altınoluk'a 20 dakika, Akçay'a 10 Dakika ve Ören'e 40 dakika mesafededir. NOT: -Kırmızı dönem olduğundan dolayı değerlidir.(temmuz 6-20) termalin en güzel manzaralı ve değerli devremülküdür. -ÇOK ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK , (fiyat düştü) - Hattuşa termalin kendi satış departmanının biçtiği fiyat çok fazla olduğunu belirmek isterim!! -(lütfen ciddi alıcılar arasın, Gönlünüze göre PAZARLIK PAYI VARDIR ) -ARABA İLE TAKAS OLABiLİR.
  • #3522312
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.