Saf Kan Belçika kurt köpeğimizin yavrularına yeni sahipler arıyoruz..

Saf Kan Belçika kurt köpeğimizin yavrularına yeni sahipler arıyoruz..

Ege » İzmir » Bayraklı
400₺
  • 400₺
    Ege » İzmir » Bayraklı
Saf Kan Belçika kurt köpeğimizin yavrularına yeni sahipler arıyoruz..
 
Saf Kan Belçika kurt köpeğimizin yavrularına yeni sahipler arıyoruz.. Saf Kan Belçika kurt köpeğimizin yavrularına yeni sahipler arıyoruz.. Saf Kan Belçika kurt köpeğimizin yavrularına yeni sahipler arıyoruz.. Saf Kan Belçika kurt köpeğimizin yavrularına yeni sahipler arıyoruz..
NERELERDE KULLANILIR: Belçika kurt köpeğinin ev köpeği , polis köpeği , bekçi köpeği gibi kullanım alanları vardır. YAŞAMA SÜRESİ:Yıl GENEL GÖRÜNÜM: Güçlü ve kararlı bir görünümü vardır. TÜYLER: Uzun, orta sertlikte ve çok sık. YÜKSEKLİK: 55-60 cm AĞIRLIK: 28-30 kg ZEKA: Oldukça yüksek bir zekaya sahiptirler EĞİTİLEBİLİRLİK: Eğitime gayet uygundurlar.Tekrar eğitimde önemlidir.Aktivitesi fazla bir köpek olduğundan enerjisini harcaması sağlanmalıdır.Öğrenme kapasitesi yüksektir.erken yaşta eğitim uygun olacaktır .Yavru belçikalarımız 18.01.2013 tarihinde doğdular. Anneleri henüz iki yaşında ve ilk doğumu. bu belçika ailesi 4 kuşaktır bizimle birlikte. çok akıllı, kolay eğitilebilir hayvanlardır. yavrularımız oldukça iri ve sağlıklı. Almayı düşünen arkadaşların , bakabilecek durumda ve ilğide olmalarını umuyoruz ve gerçekten ilğilenenlerin aramalarını rica ediyoruz. not : pazarlık payı yoktur..
  • #3340749
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.