SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira

SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira

Marmara » İstanbul » İçerenköy
25₺
  • 25₺
    Marmara » İstanbul » İçerenköy
SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira
 
SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK 25 Lira
SUNCA ŞARJLI RADYOLU IŞILDAK CİHAZIN LAMBA KISMI ARIZALI, RADYOSU VE SİRENİ SAĞLAM, ÇALIŞIYOR.YANINDA EKSTRADAN RESMİNDE DE GÖRÜLEN YEPYENİ BİR AKÜ VE 2 YEPYENİ FLORASAN VERİYORUM. *AM / FM RADYOLU *DİJİTAL SAATLİ *SİREN SESLİ *ŞARJLI PORTATİF *HEM FLORASAN HEM FENER IŞIĞI *YANIP SÖNEN IŞIK (BLINKER) RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR. İLGİLENENLER BANA E-MAİL / MESAJ YOLUYLA YA DA İLETİŞİM BİLGİLERİMDEKİ TELEFON NUMARAMDANULAŞABİLİR. TÜRKİYENİN HERYERİNE KAPIDA ÖDEME İMKANIYLA GÖNDEREBİLİRİM. İSTANBUL İÇİ ELDEN DE TESLİM EDEBİLİRİM. KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.
  • #3701783
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.