SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ

SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ

Marmara » İstanbul » Ataşehir
35.000₺
SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ
 
SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ SIFIR 1. KALİTE HİÇ KULLANILMAMIŞ KREŞ MALZEMELERİ
9 Cam En iyisi renkli Stor perde 6 adet hd kayıtlı kamera 15 adet Led panel Armatür Sıfır kullanılmamış Buzdolabı, Bulaşık makinesi garantisi herşeyi var 2x2 büyük top havuzu kaydıraklı Sallanan at Tahterevalli Trambolin Çok şık Müdür Odası Toplantı Masası 10 adet Kampet 45 Adet sandalye 3 sınıflık masa 2 sınıflık kullanışlı dolaplar Bank Galoşluk Ahşap figürler dış mekan Sayılar halı Renkler halı Seksek halı Zürafalı Lego Dolabı Hiç kullanılmamış yeni alınmış 12 kişilik yemek takımı Çaycı, Kahve makinesi, Tost makinesi Cam bardaklar, Fincanlar, Tabaklar, Tencere setleri 35 kişilik ayakkabı dolabı Oyuncaklar Karton dolabı Mini dolap Doğa Boy Aynası Doğa Yazı tahtası İlk Bahar Yazı Tahtası 35*50 yazı tahtası ayaklı Kukla Sahnesi İç mekan Karpuz ve Çilek Figür Doğa Askılık Fakir Yıkamalı Elektrik Süpürgesi Malzemelerimiz Sıfır Hiç kullanılmamış garantili 1. Kalitedir. Rahatlıkla bir kreş anaokulu kurulur.
  • #4079693
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ev eşyaları
  3. Mobilya, Dekorasyon
  • Manisa Salihli nevresimlik kumaş

    pamuga pamuk ranforce ve pamuk saten büyük boy kumaş kilo : 7.00 yastıklık pamug ...

  • Havlu kiloluk 1.kalite 13 tl

    ihracat fazlası 1.kalite Havlu kilo 13 tl Irtibat tel:05319912718 ...

  • Palzen kumaş kilo 7 tl

    mt üstü nevresimlik Palzen kumaş kilo 7 tl Irtibat : tel 05319912718 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.