SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA

SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA

Marmara » Balıkesir » Manyas
7.000₺
  • 7.000₺
    Marmara » Balıkesir » Manyas
SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA
 
SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA
SERPİN MANYAS TERMAL KAPLICA TATİL KÖYÜ 10 MAYIS 25 MAYIS DEVRE İNANILMAZ FİYATA KAÇIRMAYIN FIRSATTIR Serpin Manyas Termal Kaplıca 15 günlük devremülk satılıktır. devremülk tarihi 10 Mayıs - 25 Mayıs. Devre tarihlerinde değişiklik yapılıp istenilen tarihte gidip konaklayabilir. Her hangi bi fiyat farkı ödenmez. Devremülk te haftada bir çarşaf değişimi yapılır. Bütün çeşmelerden termal kaplıca suyu akmaktadır. Havuzların hepsinde termal suyu kullanılmaktadır . Evin içinde termal suyu akmaktadır . Son derece büyük Kapalı ve açık havuzları bulunmaktadır. Termal kaplıca suyu şifalıdır. Bir çok hastalığa iyi geldiği kanıtlanmıştır. Termal yeşilliklerin içinde bulunmakta olup çevresel güzelliğe sahiptır. Suyun şifalı olduğu belgelidir. Türkiye nin her yerinden şifa bulmak isteyen hastalar bu kaplıcayı tercih etmektedir. Devremülk tapuludur. Tapu devri yapılacaktır. Tamamen evladiyelik sizin olacaktır.
  • #4171363
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.