SBEGO RC Helikopter [2 Kanal] En Büyük Model!

SBEGO RC Helikopter [2 Kanal] En Büyük Model!

Marmara » İstanbul » Esenler
100₺
  • 100₺
    Marmara » İstanbul » Esenler
SBEGO RC Helikopter [2 Kanal] En Büyük Model!
 
SBEGO RC Helikopter [2 Kanal] En Büyük Model! SBEGO RC Helikopter [2 Kanal] En Büyük Model! SBEGO RC Helikopter [2 Kanal] En Büyük Model!
Teknik Bilgiler; Uzunluk: 50 cm Ana Pervane: 48 cm Batarya: 7.2 V 650 mAh ni-MH Şarjlı Paket İçinde Gelenler; 1 Adet Parçaları Montajlanmış Helikopter 1 Adet Şarj Aleti 1 Adet Batarya [Montajlanmış halde] 1 Adet Kumanda Anteni 1 Adet Kumanda 8 Adet Pil (Hediyemizdir!) Satıcı Yorumu; Ürünlerin hepsini göndermeden önce test ediyor ve çalıştıklarından, parçaların tam olduğundan emin olduktan sonra kargoya veriyoruz. Ayrıca kargoya teslim etmeden önce kargo şirketini kutu içerisindeki ürün ile ilgili bilgilendiriyor ve gerekli ikazı yapıyoruz. Ürünü uçurmadan önce 3-4 saat şarj etmeniz ilk aşamada sizin için iyi olacaktır. Helikopterinizi uçuruken öncelikle kalkış alanı etrafında en az 4 metrelik bir boşluk bırakın. Bu sayede hem helikopteriniz zarar görmez hem de siz zarar görmezsiniz :) Helikopterinizi çalıştırdığınızda ilk andaki hevesle birden kalkış takımlarına yüklenmeyin çünkü kendileri 100 metreyi "zırt" diye aştığı için birden bir havada bir yerde görebilir ve parçalarını toplayabilirsiniz :) Bu yüzden kalkış kolunu yavaş yavaş iterek havalandırın ve öncelikle dengede tutun. Sonrası malum zaten keyfinize bakın :) İyi alışverişler ve iyi oyunlar dilerim ;) Kargo ücreti alıcıya aittir. Ürün en geç 2 gün içerisinde kargoya verilir.
  • #1467036
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.