SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER

SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER

Akdeniz » Isparta » İsparta
25.000₺
  • 25.000₺
    Akdeniz » Isparta » İsparta
SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER
 
SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER SAĞLAM, KALİTELİ VE HESAPLI SAHİBİNDEN CNC ROUTER
MAKİNAM ÖZEL İMALATTIR... MONOFAZE dir SANAYİ ELEKTİRİĞİ İSTEMEZ !!! 3 SENELİK BİR MAKİNA, AZ VE TEMİZ KULLANILDI... Yaptırırken Görünüşe değil, SAĞLAMLIK ve KALİTEYE Önem verdik... (ANLAYANA) Toz emme (monofaze) + Freze Bıçakları ve pensleri + Bilgisayar ve monitör birlikte verilecektir. Değerinde veya düşük fiyatlı otomobil + para ile takas olur. Teknik Özellikler Makine Ölçüsü : X: 1960, Y: 2850, Z: 1600 ( mm) Çalışma alanı : X: 1500, Y: 2500, Z: 200 ( mm ) Ağırlık : 1050 Kg. Hassasiyet : 0.008 X, Y, Z, Hareket : Vidalı milli system 32x32 hatve, Monorail MR S 20 ray. Spindle : 2, 2 KW. yüksek frekanslı AREL motor 18.000 Rpm. Pens tutucu : ER( mm ) kullanılabilir. Kesim hızı : 4000 mm. / D. Boş hareket hızı : 10000 mm. / D. Motor sistemi : X, 12, 5 Nm Y, 8, 5 Nm - Z, 4.5 Nm. Stepper Motor. Dosya işleme : Endüstri standardı DIN/ISO G kodları ile çalışabilme imkanı. Çalışma : Mach 3 - Artcam-Pro uyumlu Güç : 3280 Watt. 220 V ac. ( monofaze ) Kullanım Alanları : Metal kalıp imalatı, mobilya sektörü, Elektronik, reklamcılık Sektöründe, Kesme, Oyma, kalıp işleme işleri için kullanılır. Alüminyum kalıp ve prototip imalatı için üretilmiştir. Pantograf Yazı işleri, deri kesme kalıpları, PCB kart delme, modelcilik vb.. İşleyebildiği malz. : Aliminyum, her türlü plastik ve diğer yumuşak malzemeler, demir, sunta, MDF, Dakota, Polikarbon, pleksi, ( Mermer, Granit.) NOT : Sulu kesim için tabla ve makine optimizasyonu yapıldığında mermer ve granit işlemekte mümkündür. Aşağıda yazan tüm materyalleri işleyebilmek için işlediğiniz malzemeye uygun bıçaklar kullanılmalıdır. Sökülüp takılabilir MDF tabla mevcuttur.
  • #3848224
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.