SATILIK SÜPER EVCİL JAKO PAPAĞAN MAĞAZAMIZDA

SATILIK SÜPER EVCİL JAKO PAPAĞAN MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
SATILIK SÜPER EVCİL JAKO PAPAĞAN MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK SÜPER EVCİL JAKO PAPAĞAN MAĞAZAMIZDA SATILIK SÜPER EVCİL JAKO PAPAĞAN MAĞAZAMIZDA SATILIK SÜPER EVCİL JAKO PAPAĞAN MAĞAZAMIZDA SATILIK SÜPER EVCİL JAKO PAPAĞAN MAĞAZAMIZDA
Gri papağanlar öyle yeteneklidirler ki, bir çok yetiştirici kendi kuşlarını sahiplerinin seslerini çok iyi taklit ettiklerini, ses tonuyla dahi aynı olduğunu vurgularlar. Öyle ki bir babanın sesiyle konuşan papağan adamın oğlunu kandırabilmiştir. İnsanları da bu kadar iyi kandırabilecek kadar taklit güçleri olması onları iyice popüler kılar. Gri papağanlar çoğunlukla Güney Amerika, Asya, Avustralya ve Afrika'dan getirilirler. Bir erkek Afrika papağanı genelde bir güvercin boyutlarındadır. Dişi daha da ufaktır. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : MAĞAZA: CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #4000556
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.