SATILIK SİGORTA PORTFÖYÜ +ACENTELİĞİ HALK SİGORTA YETKİLİ ACENTELİĞİ

SATILIK SİGORTA PORTFÖYÜ +ACENTELİĞİ HALK SİGORTA YETKİLİ ACENTELİĞİ

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
45.000₺
  • 45.000₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
SATILIK SİGORTA PORTFÖYÜ +ACENTELİĞİ HALK SİGORTA YETKİLİ ACENTELİĞİ
 
SATILIK SİGORTA PORTFÖYÜ +ACENTELİĞİ HALK SİGORTA YETKİLİ ACENTELİĞİ SATILIK SİGORTA PORTFÖYÜ +ACENTELİĞİ HALK SİGORTA YETKİLİ ACENTELİĞİ SATILIK SİGORTA PORTFÖYÜ +ACENTELİĞİ HALK SİGORTA YETKİLİ ACENTELİĞİ
* Devamlı müşterisiyle beraber 4, 5 Yıllık üretimi olan ( Gayri resmi geçmişiyle beraber 8 yıllık ). * Ticaret odasına ve levhaya kayıtlı profesyonel sigorta acenteliğine ait portföyüm satılıktır. * Ne sigorta şirketine ne başka hiç bir kuruma hiç bir borcum yoktur. ( Temiz ve garantili çalıştığımdan. Yani müşterilerimin nerdeyse tamamı kredi kartı vermektedir.ve hiç başım ağrımamaktadır.) * Portföyümün tamamı veya üçte ikisi mobilyalarıyla ( Kaliteli) beraber satılıktır. ( Tamamı 45.000 TL. - üçte ikisi ise 30.000 TL.) * 2013 Toplam yıllık geliri 30.000 TL.'dir. * Siz de dürüst ve çalışkan iseniz Halk Sigorta AŞ. benden sonra sizinle bu yola devam edecektir. ( Benim referansımla.) Ayrıca bilenler ve müşterileri bilir; Halk Sigorta hayli kaliteli ve iyi bir şirkettir..ve acenteliğini almak çok çok zordur. (Siz de sorup öğrenirsiniz.) Halk Sigorta poliçe fiyatları gayet uygun olduğundan müşretileri memnundur..ve sektörde Halk Sigorta Acentesi her zaman özel konumdadır. Çünkü gelecek vizyonu ve hedefleri yüksek olduğundan Türkiye üretimi 2009'dan beri her yıl hatırı sayılı seviyede artmaktadır. Ve genel sıralamada istikrarlı bir artış göstermektedir. * Kendi işinizi yapmak size ve ailenize mutluluk verecektir. * Otomobille takas olur. (Piyasası olması tercih sebebidir.)
  • #3802183
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.