SATILIK SCOTTISH FOLD CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI

SATILIK SCOTTISH FOLD CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
SATILIK SCOTTISH FOLD CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI
 
SATILIK SCOTTISH FOLD CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI SATILIK SCOTTISH FOLD CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI SATILIK SCOTTISH FOLD CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI SATILIK SCOTTISH FOLD CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI SATILIK SCOTTISH FOLD CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI
GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA www.petonya.com SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.faceboo k.com/petonya34 www.petonya.com Türkiye 'nin En Güzel ve En Kaliteli Kedi-Köpek Yavrularına Sahip Olmak İstiyorsanız Sizleri Mağazamızda Görmekten Mutluluk Duyarız... Satış Öncesi Hizmetlerimiz; Alacağınız tüm yavrular ( idrar, kan, dışkı ) testlerinden tam not almış sorunsuz yavrulardır, bu evraklar size satış esnasında teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır. Firmamızda kesinlikle temsili resimler kullanılmamaktadır, bu profesyonel hizmet sadece PETONYA farkı ile sizlerle. ( TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ ) AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT GARANTİSİ Satış Sonrası Hizmetlerimiz; EĞİTİM, PANSİYON, PET KUAFÖR, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. PETONYA'DA SEVİMLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET EDERKEN KAHVEMİZİ İÇMEYE NE DERSİNİZ.? PETONYA MAĞAZALARINDA TÜM IRKLARIMIZ ÖZEL SİSTEMLİ VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE BAKILMAKTADIR İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) 361 00 61 GSM:(0545) 461 0 361 ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ NO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL Mavi, kırmızı, beyaz siyah, krem, duman, chinchilla, portakal renklerde, tekir, parçalı ve iki renkli versiyonlar şeklinde olabilen tüyler genelde Amerikan Shorthair'la aynı renklerdedir. Tekir desende olanları 3 şekilde olabilir. Bunlar, Klasik tekir modeli:Temel rengin üstünde çelişen açık ve koyu bantlar vardır. Uskumru tekir modeli:Kahve, gümüş ve mavinin ağırlıklı olduğu modeldir. Kısmen tekir modeli:Kırmızı ve krem tonlarındadır.
  • #4147560
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Sibirya Kedisi arıyorum

    Sibirya Kedisi (Neva Masquerade) arıyorum.Sahiplendirmeyi düşünenler lütfen beni ...

  • 2 aylık yavru orjinal İran kedileri.

    Orjinal yavru İran kedilerimiz sıcak yuvalarını bekliyor. İrtibat Tel:0538 824 ...

  • exotic shorthair kızımız**

    EXOTİC SHORTHAİR DİŞİ ÜCRETLİ SAHİPLENDİRİLECEKTİR DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN TEL ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.