SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SHİH-TZU YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SHİH-TZU YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SHİH-TZU YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SHİH-TZU YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SHİH-TZU YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SHİH-TZU YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SHİH-TZU YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SHİH-TZU YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA www.petonya.com SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.facebo ok.com/petonya34 www.petonya.com Türki ye'nin En Güzel ve En Kaliteli Kedi-Köpek Yavrularına Sahip Olmak İstiyorsanız Sizleri Mağazamızda Görmekten Mutluluk Duyarız... Satış Öncesi Hizmetlerimiz; Alacağınız tüm yavrular ( idrar, kan, dışkı ) testlerinden tam not almış sorunsuz yavrulardır, bu evraklar size satış esnasında teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır. Firmamızda kesinlikle temsili resimler kullanılmamaktadır, bu profesyonel hizmet sadece PETONYA farkı ile sizlerle. ( TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ ) AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT GARANTİSİ Satış Sonrası Hizmetlerimiz; EĞİTİM, PANSİYON, PET KUAFÖR, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. PETONYA'DA SEVİMLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET EDERKEN KAHVEMİZİ İÇMEYE NE DERSİNİZ.? PETONYA MAĞAZALARINDA TÜM IRKLARIMIZ ÖZEL SİSTEMLİ VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE BAKILMAKTADIR İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) 361 00 61 GSM:(0545) 461 0 361 ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ NO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL Küçük ve dayanıklı bir köpektir. Çift katmanlı uzun bir kürk yapısına sahiptir.Shih Tzu Son derece vakur bir görünümü olan Shih-Tzu'nun burun üzerinden yukarı doğru büyüyen tüyleri ırka özgü yüz ifadesini ve "saç şeklini" oluşturur. Yüzün ortasından başlayıp her yöne doğru uzayan bu tüyler nedeniyle "krizantem (kasımpatı) suratlı köpek" olarak da adlandırılır. Kafatası yuvarlaktır, belirgin bıyık ve sakal oluşumu gözlenir. Uzun tüylü kısa bir burnu ve minik siyah bir burun ucu vardır. Kızıl renklilerde burun ucu kahverengi olabilir. Gözleri büyük, yuvarlak ve birbirinden uzaktır. Küçük ve düşük yapıda kulakları da uzun tüylerle kaplıdır, bu nedenle vücudun geri kalanındaki tüylerle karışarak kulakları gizler. Sırt seviyesi düz, vücudu yüksekliğine göre uzundur. Uzun tüylerle kaplı kuyruğu vücut üzerine geriye doğru katlanır. Shih-Tzu için bütün renk seçenekleri kabuledilmekle birlikte, alın bölgesindeki ve kuyruktaki tüylerin beyaz olması tercih edilir.
  • #4101705
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • BURKEM SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI

    >>>>> KÖPEK ÜRETİM VE YETİŞTİRİCİLİĞİ UZMANLIK GEREKTİRİR. BU KONUDA UZMAN KİŞİ ...

  • BURKEM SATILIK KANGAL YAVRULARI

    MERHABA arkadaşlar niye bursa köpek eğitim merkezinizini tercih etmelisiniz büt ...

  • BURKEM SATILIK ROTTWEİLER YAVRULARI

    adanada satılık rottweiler yavru, adıyamanda satılık rottweiler yavru, ayfonda ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.