SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SCOTTISH FOLD LONGHAİR BLUE POİNT KEDİ YAVRULARI

SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SCOTTISH FOLD LONGHAİR BLUE POİNT KEDİ YAVRULARI

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SCOTTISH FOLD LONGHAİR BLUE POİNT KEDİ YAVRULARI
 
SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SCOTTISH FOLD LONGHAİR BLUE POİNT KEDİ YAVRULARI SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SCOTTISH FOLD LONGHAİR BLUE POİNT KEDİ YAVRULARI SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SCOTTISH FOLD LONGHAİR BLUE POİNT KEDİ YAVRULARI SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SCOTTISH FOLD LONGHAİR BLUE POİNT KEDİ YAVRULARI SATILIK MÜKEMMEL KALİTE SCOTTISH FOLD LONGHAİR BLUE POİNT KEDİ YAVRULARI
GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA www.petonya.com SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.facebo ok.com/petonya34 www.petonya.com Türki ye'nin En Güzel ve En Kaliteli Kedi-Köpek Yavrularına Sahip Olmak İstiyorsanız Sizleri Mağazamızda Görmekten Mutluluk Duyarız... Satış Öncesi Hizmetlerimiz; Alacağınız tüm yavrular ( idrar, kan, dışkı ) testlerinden tam not almış sorunsuz yavrulardır, bu evraklar size satış esnasında teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır. Firmamızda kesinlikle temsili resimler kullanılmamaktadır, bu profesyonel hizmet sadece PETONYA farkı ile sizlerle. ( TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ ) AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT GARANTİSİ Satış Sonrası Hizmetlerimiz; EĞİTİM, PANSİYON, PET KUAFÖR, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. PETONYA'DA SEVİMLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET EDERKEN KAHVEMİZİ İÇMEYE NE DERSİNİZ.? PETONYA MAĞAZALARINDA TÜM IRKLARIMIZ ÖZEL SİSTEMLİ VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE BAKILMAKTADIR İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) 361 00 61 GSM:(0545) 461 0 361 ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ NO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL Kıvrık kulakları ile tanınan bu ırk Amerika'da populer ilk on kedi arasında yer alır. Tüm yavrular düz kulaklı olarak doğar ve yaklaşık 3 hafta sonra kulakları kıvrılmaya başlar. Kıvrık kulaklar işitmeye engel değildir. Eğer bir hastalık hali varsa yada hava çok sıcaksa kulaklardaki kıvrıklık azalır. Diğer kedilere oranla daha fazla kulak salgısı vardır ancak bu normaldir ve herhangi bir enfeksiyona işaret etmez. Sağırlık görülebilir ancak bu ırkın kıvrık kulakları ile değil beyaz tüy genleri ile ilgilidir. Vücudunu kaplayan tüyler kısadır. Sık ve yoğun olan tüyleri dokunulduğunda kadife hissi veren yumuşaklıktadır.
  • #4132004
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • İzmir Buca scottish izmir

    2 aylık eğitimli bakımlı aşılı yavrular.Resimler yavrulara aittir. ...

  • Zonguldak Çaycuma iran kedisi

    iran kedi yavrusu takibi yapılmak kaydıyla diğer kedilerin masrafı için ücretli ...

  • SATILIK BRITISH SHORTHAİR RED POİNT KEDİ YAVRULARI

    GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.