SATILIK MÜKEMMEL KALİTE ALABAY YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA

SATILIK MÜKEMMEL KALİTE ALABAY YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
SATILIK MÜKEMMEL KALİTE ALABAY YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA
 
SATILIK MÜKEMMEL KALİTE ALABAY YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK MÜKEMMEL KALİTE ALABAY YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK MÜKEMMEL KALİTE ALABAY YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK MÜKEMMEL KALİTE ALABAY YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK MÜKEMMEL KALİTE ALABAY YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA
GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA www.petonya.com SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.facebo ok.com/petonya34 www.petonya.com Türki ye'nin En Güzel ve En Kaliteli Kedi-Köpek Yavrularına Sahip Olmak İstiyorsanız Sizleri Mağazamızda Görmekten Mutluluk Duyarız... Satış Öncesi Hizmetlerimiz; Alacağınız tüm yavrular ( idrar, kan, dışkı ) testlerinden tam not almış sorunsuz yavrulardır, bu evraklar size satış esnasında teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır. Firmamızda kesinlikle temsili resimler kullanılmamaktadır, bu profesyonel hizmet sadece PETONYA farkı ile sizlerle. ( TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ ) AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT GARANTİSİ Satış Sonrası Hizmetlerimiz; EĞİTİM, PANSİYON, PET KUAFÖR, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. PETONYA'DA SEVİMLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET EDERKEN KAHVEMİZİ İÇMEYE NE DERSİNİZ.? PETONYA MAĞAZALARINDA TÜM IRKLARIMIZ ÖZEL SİSTEMLİ VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE BAKILMAKTADIR İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) GSM:(0545) ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ NO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL Yaşam Ortamı Sibirya soğuğundan kara kum çölü sıcaklarına kadar değişken sıcaklıklara adapte olabilirler. Alabay'lar arazi yaşamına uygun ırklardır, ancak şehir yaşamına da adapte olabilir. En uygun yaşam alanları geniş bir bahçesi olan müstakil evlerdir. Egzersiz İhtiyacı Oldukça hareketli bir ırk olan Alabay'ın egzersiz ihtiyacı orta derecededir. Bakımı Bakımı kolaydır. Traş ihtiyacı yoktur ancak iki tabakadan oluşan tüylerinin sık fırçalanması ve ölü tüylerin alınması gerekir. Mevsime bağlı, belli aralıklarla periyodik olarak tüy döker. Kökeni Alabay bölgedeki sert doğa koşullarına bağlı olarak iki güçlü ırkın etkileşimiyle doğal seleksiyon sonucu meydana gelmiş en büyük cinslerden biridir. Bu cins Hazar denizinden Çin'e kadar ve güney Ural'lardan Afganistan'a kadar uzanan bir bölgeye yayılmıştır. Tibet'li göçebe insanların çoban köpekleri ve Mezopotamya'nın dövüşçü köpeklerinin kanını taşır. Ovcharka bölgede bekçi, sürü, çoban köpeği anlamında kullanılan bir kelimedir. Örneğin German Shepherd Dog, Nemetskaya ovcharka olarak adlandırılır. Mogol ovcharkası Moğol çoban köpeği anlamında kullanılmaktadır. Alabay yani orta Asya çoban köpeği eski Rusya'nın parçalanması ile kurulmuş olan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan ve bu günkü Rusya topraklarında yaygın olan güçlü bir ırktır. Moğol Ovcharka, Tibet Masstiff, Afganistan ve İran Ovcharkası Orta Asya çoban köpeklerinin soyundandır. Ayrıca Batı Avrupa da akrabaları olan Orta Asya çoban köpeğinin İspanyol Masstifi ile akrabalığı bilinmektedir.
  • #4084873
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.