SATILIK İLK SAHİBİNDEN 350cc PLANET 5 RUS MOTORSİKLET

SATILIK İLK SAHİBİNDEN 350cc PLANET 5 RUS MOTORSİKLET

İç Anadolu » Ankara » Dikmen
2.500₺
  • 2.500₺
    İç Anadolu » Ankara » Dikmen
SATILIK İLK SAHİBİNDEN 350cc PLANET 5 RUS MOTORSİKLET
 
SATILIK İLK SAHİBİNDEN 350cc PLANET 5 RUS MOTORSİKLET SATILIK İLK SAHİBİNDEN 350cc PLANET 5 RUS MOTORSİKLET SATILIK İLK SAHİBİNDEN 350cc PLANET 5 RUS MOTORSİKLET
1997 MODEL ORJİNAL IZH 5 MOTOR. YAKLAŞIK 9-10 SENEDİR BİNİLMİYOR, RAHATSIZLIKTAN DOLAYI YAKLAŞIK 15, 000KM DE SİNYAL CAMLARINA KADAR ORJİNAL, KAZASI OLMAYAN BİR ARAÇTIR. 350cc LERİN ÇİFT EKZOSTLULARINDAN. ŞEHİRDE DE ARAZİDE DE GİDER ISINMA ŞİŞME YAPMAZ. İNSANININ YÜRÜYEREK ÇIKABİLECEĞİ DİKLİKTEKİ RAMPALARI BİNDİREBİLDİĞİNİZ KİŞİ SAYISINA BAKMADAN ÇIKAR. SEPET TAKILMADI ANCAK SEPET VE TRAKTÖR ÇIKAMAYAN ARAZİLERİ SÜRMEK İÇİN PULLUK İSTANBUL DA SATILMAKTA. HER BAKIMI TARAFIMDAN YAPILMIŞTIR. 500cc YE KADAR HERMOTORLA SIRT SIRTA BAĞLAYIP ÇEKEBİLİRSİNİZ, İSTERSENİZ ARABA ÇEKEBİLİRSİNİZ. BALATALAR ONA GÖRE YAPILMIŞ. ZİNCİR TAM MAHFAZALIDIR KAZA ANINDA AYAĞA FELAN ZARAR VERMEZ. SADECE ARKA FİREN BALATALARI DEĞİŞECEK. GENÇLİĞİMDE ÇOK MOTORA BİNDİM; BU KADAR SAĞLAM, BU KADAR OTURAKLI VE SÜRÜŞÜ KEYİFLİ BİR MOTORA BİNMEDİM, SANKİ ÖNDE 22 ATIN DİZGİNLERİNİ TUTUYORSUNUZ. ANKARA PLAKALIDIR. VERGİLERİ TAMAMDIR. MUAYENESİ YAPTIRILACAK. KIRMIZI CAMSIZ KASK HEDİYESİ.
  • #2645003
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.