SATILIK DANUA YAVRULARI DEV BUNLAR

SATILIK DANUA YAVRULARI DEV BUNLAR

Ege » İzmir » İzmir
Görüşülür
SATILIK DANUA YAVRULARI DEV BUNLAR
 
SATILIK DANUA YAVRULARI DEV BUNLAR SATILIK DANUA YAVRULARI DEV BUNLAR SATILIK DANUA YAVRULARI DEV BUNLAR SATILIK DANUA YAVRULARI DEV BUNLAR SATILIK DANUA YAVRULARI DEV BUNLAR
Danuaya yeterince egzersiz sağlandığı takdirde apartmanda da yaşayabilir. Egzersiz İhtiyacı Danua bol harekete gereksinim duyar ve günde en az bir kez uzun bir yürüyüş yapmalıdır. Bakımı Kısa tüylerin bakımı kolaydır. Sert bir fırçayla taranması yeterlidir. Böylesine büyük bir köpeğin yıkanması güç olabileceğinden günlük tüy bakımı ile yetinilmelidir. Tırnaklar kısa tutulmalıdır. Irk orta derecede tüy döker. Kökeni MÖ 36 yıllarında bazı Yunan paralarının üzerine resmedilmiş köpek, bugünün Danua'sına çok benzemektedir. Danua köpek dünyasının Apollosu olarak tanınır. MS 407'de Almanya, İspanya ve İtalya'nın bir kısmı, yanlarında mastif benzeri güçlü köpeklerini de getiren Asyalılarca işgal edildi. Özellikle Almanya'da ayı ve yaban domuzu avında kullanılarak hayranlık kazanan bu köpekler için seçici üretim başladı. Köpekler İrlanda Tazısı ile çaprazlandı. Amaç, bugün Danua olarak tanınan güzel, büyük ve zarif bir köpek yaratmaktı. İngilizce "Büyük Danimarkalı" anlamına gelen "Great Dane" olarak tanınsa da bu köpeklerin Danimarka ile ilgisi yoktur. Irk "Alman Mastifi" olarak da bilinir. İz sürme, bekçi köpekliği ve araba çekimi Danuna'nın yetenekleri arasındadır.
  • #4084122
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARI

    Cavalier King Charles Spaniel, İngiltere Kralı II. Charles'ın favorisi olan eski ...

  • köpeğimi sahiplenecek kişiyi arıyorum

    4 yaşında. Maltız terrier. Çok uslu ve sevecen bir kız. Onu çok seven birine ver ...

  • anne altından baby face golden bebekler yeni yuvalarını arıyor

    anne altından baby face golden bebekler kuru mama yemeye başladırlar.gelip anne ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.