SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI

SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI

Ege » Muğla » Milas
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Milas
SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI
 
SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI SATILIK D-750 SONDAJ MAKiNASI
Günhan Makine yapımı GMS-600 maden ve temel sondaj makinası. Kule uzunluğu 6, 0 metredir. Üzerinde 3 silindir 58hp pancar motor vardır. 250 metre delme kapasitelidir. Ford Cargo kamyon üzerine montelidir ve işmakinesi plakalıdır. 3 hidrolik terazi ayağı mevcuttur. 135 lt/dk çamur pompası tek silindir 16hp pancar motora monteli 4 vites şanzumanlıdır. 2 adet 1'er tonluk su tankları, seyyar devirdaim su havuzu. 60 metre BW tij, muhafaza boruları, 11 adet 1, 5m oger, tek ve çift tüp karotiyerler, vidye ve elmas kronlar, şahmerdan, SPT tüpü, muhtelif rock.bit ve saplarıı, manevra ve su başlıkları, tij freni ve avadanlıkları ile komple satılıktır. istenmesi durumunda resimlerde görülen 4 teker römorku ayrıca verilebilir. Lütfen ilgilenen arkadaşlar arasın, teşekkürler.
  • #2844090
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.