SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA

SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA
 
SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA SATILIK CHINCHILLA ORANGE COLOUR KEDİ YAVRULARI PETONYA PETSHOPTA
GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA www.petonya.com SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.facebo ok.com/petonya34 www.petonya.com Türki ye'nin En Güzel ve En Kaliteli Kedi-Köpek Yavrularına Sahip Olmak İstiyorsanız Sizleri Mağazamızda Görmekten Mutluluk Duyarız... Satış Öncesi Hizmetlerimiz; Alacağınız tüm yavrular ( idrar, kan, dışkı ) testlerinden tam not almış sorunsuz yavrulardır, bu evraklar size satış esnasında teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır. Firmamızda kesinlikle temsili resimler kullanılmamaktadır, bu profesyonel hizmet sadece PETONYA farkı ile sizlerle. ( TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ ) AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT GARANTİSİ Satış Sonrası Hizmetlerimiz; EĞİTİM, PANSİYON, PET KUAFÖR, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. PETONYA'DA SEVİMLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET EDERKEN KAHVEMİZİ İÇMEYE NE DERSİNİZ.? PETONYA MAĞAZALARINDA TÜM IRKLARIMIZ ÖZEL SİSTEMLİ VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE BAKILMAKTADIR İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) 361 00 61 GSM:(0545) 461 0 361 ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ NO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL Chinchilla' lar genellikle sakin ve uysal kedilerdir. Yumuşak, melodik bir sesi vardır. Sevgisini belli eden, ilgi görmekten hoşlanan Chinchilla sahibine sadakatle bağlanabilir. Chinchilla'lar her ne kadar hassas ve kırılgan bir görünüme sahip olsalar da oldukça sağlıklı ve dayanıklıdır. Fırsat tanındığı zaman diğer kediler gibi ağaca tırmanmak, fare yakalamak gibi aktivitelerden mutluluk duyarlar. Genellikle dışarı çıkmak yerine evde yaşamayı tercih etmeleri nedeniyle her türlü ev ve apartman dairesinde kolayca beslenebilir. Chinchillalar genellikle bakımlarına ayıracak yeterince zamanı olup sevecen bir ilişki arzu eden orta yaşlı insanlar tarafından tercih edilmektedir.
  • #4136673
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • SATILIK MÜKEMMEL KALİTE CHINCHILLA CREAM COLOUR KEDİ YAVRULARI

    GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA ...

  • Kahramanmaraş iran kedisi

    iran kedi yavruları ücretli olarak sahiplendirilir.kendi evimin yavruları ...

  • scottısh fold -britişh shorthair - egzotik birbirinden guzel 18 adet

    18 ADET birbirinden guzel rengarenk beyaz gri lilak egzotik wiskas scottih fold ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.