SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR

SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR

Marmara » İstanbul » Kadıköy
1₺
  • 1₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR
 
SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR SATILIK BORDER COLLİE YAVRULARI GELMİŞTİR
Border Collie, kuyruksuz Avustralya Çoban Köpeği benzeri olan ortaBorder Collie büyüklükte enerji yumağı bir ırktır. Vücudu omuz yüksekliğine oranla biraz daha uzundur. Kafatası belirgin alın çıkıntısı ile orta derecede geniştir. Ağız kısmı siyah burna doğru incelir. Kulaklar genellikle yarı diktir. Oval gözleri merle (gri-beyaz siyah benekli) renginde olanlar hariç genellikle koyu renklidir. Dişler makas ısırışı ile kapanır. Kuyruk topuğa kadar uzanır ve hayvan heyecanlandığında bazen sırtın üzerinde taşınır. İki tip Border Collie vardır; uzun tüylü (yaklaşık 8 cm uzunluğunda sık ve düz tüyler) ve kısa tüylü (yaklaşık 2.5 cm uzunluğunda). Kürk rengi siyah/ beyaz, üç renk, kızıl/beyaz, siyah/gri ya da tamamen siyah olabilir. Uzun tüylü tipinde boyun yeleli ve kuyruk uzun tüylüdür. Yüz, kulaklar ve ön bacaklardaki tüyler kısadır. Border Collie fiziksel güzellik yerine zeka ve çalışma kapasitesi için üretildiğinden dış görünüşte değişiklikler sık görülür.
  • #4128910
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.