SATILIK BERNESE DAĞ KÖPEĞİ - 4 Aylık - Ömür Boyu Irk Garantisi -

SATILIK BERNESE DAĞ KÖPEĞİ - 4 Aylık - Ömür Boyu Irk Garantisi -

Karadeniz » Zonguldak » Karadeniz Ereğli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Zonguldak » Karadeniz Ereğli
SATILIK BERNESE DAĞ KÖPEĞİ - 4 Aylık - Ömür Boyu Irk Garantisi -
 
SATILIK BERNESE DAĞ KÖPEĞİ - 4 Aylık - Ömür Boyu Irk Garantisi - SATILIK BERNESE DAĞ KÖPEĞİ - 4 Aylık - Ömür Boyu Irk Garantisi - SATILIK BERNESE DAĞ KÖPEĞİ - 4 Aylık - Ömür Boyu Irk Garantisi - SATILIK BERNESE DAĞ KÖPEĞİ - 4 Aylık - Ömür Boyu Irk Garantisi -
Websitemizi mutlaka İnceleyiniz. > > > www.royalpet.club < < < YAVRULARIMIZIN FOTOĞRAFLARI AŞILARI VE DURUMU HAKKINDA DETAYLI BİLGİYİ WEBSİTEMİZDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.. YAVRULARIMIZI VİDEO' DA GÖREBİLİRSİNİZ : http://youtu.be/whw6-RMWe_8 Yasin ŞEN Watsapp : * Skype : royalpetclub * Facebook Sayfalarımızdan Bizi Takip Edebilirsiniz. http://www.facebook.com/royalpetclubTR https://www.facebook.com/royalpetclub + + + YAVRULARIMIZI GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN + + + + Avrupa Birliği Pasaportlu + Aşılı + Sağlık ve Irk Garantili ** Satın alacağınız Irkın özellikleri, bakımı ve eğitimi ile ilgili öğrenmek istediğiniz herşey için 24 saat bilgi destek hizmeti vermekteyiz. F O T O Ğ R A F L A R Y A V R U L A R I M I Z A A İ T T İ R ***** Referanslarımızla tanışmak ister misiniz ?
  • #3909765
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.