SATILIK BABYFACE GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI

SATILIK BABYFACE GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI

İç Anadolu » Ankara » Ankara
450₺
SATILIK BABYFACE GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI
 
SATILIK BABYFACE GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI SATILIK BABYFACE GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI SATILIK BABYFACE GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI SATILIK BABYFACE GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI
YAVRULARIM A KALİTE BABYFACE MACAR GOLDEN RETRİEVERLAR 1.SINIF OLUP İÇ PARAZİT WORMTAL HAP DIŞ PARAZİT FİBROLİNE ENSE DAMLASI VE PUPPY DP AŞI UYGULAMALARI YAPILMIŞ OLUP YAVRULARIM AŞI KARNELERİ İLE BİRLİKTE VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE TESLİM EDİLMEKTEDİR GAYET SAĞLIKLI VE IRK GARANTİLİDİRLER ANNE VE BABA YANINDA BÜYÜMEKTEDİRLER.100%100 ORJİNAL OLUP ANNE ALTINDAN SEÇME İMKANINIZ VARDIR.ERKEK VE DİŞİ MEVCUTTUR.KESİNLİKLE HİÇBİR SAĞLIK SORUNLARI YOKTUR.GELİP SEÇME İMKANINIZ VARDIR.ANNENİN FOTOĞRAFLARI İLANDA KOYULMUŞTUR.UNUTMAYINIZ UCUZA KALİTEYİ BULAMAZSINIZ GELİP ANNE VE BABAYI GÖRÜNCE SİZLERDE KALİTEYE HAK VERİCEKSİNİZ.ANNE VE BABA ANKARANIN TANINMIŞ SOY GARANTİLİ KÖPEKLERİDİR. NOT: HER İLE SORUNSUZ GÖNDERİM YAPILIR.TESLİMAT SONRASI BAKIM VE BESLENME KONULARI HAKKINDA 7/24 TELEFON VE MAİL İLE DESTEK ALABİLİRSİNİZ. ! ! ! İRTİBAT İÇİN: 0531 784 23 05 ! ! !
  • #4186179
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • french bulldog erkek

    Isimden dolayi fazla ilgilenemiyorum.birde komsumla problem yaşıyorum. Kopekten ...

  • 0 numara yorkshire terrier yavru dişi

    Çok güzel bebek yüzlü küçük suratlı yorkshire terrier yavru dişi 0 numara . Sagl ...

  • SATILIK SİBİRYA KURDU HUSKY YAVRULARI

    *HUSKY SİBİRYA KURDU YAVRULARIM 100%100 SAFKAN ORJİNAL OLUP IRK VE SAĞLIK GARANT ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.