SATILIK 3, 5 AYLIK ÇİFTLİK ÜRETİMİ DNA TESTLİ FATURALI SCARLET MACAW PAPAĞANI

SATILIK 3, 5 AYLIK ÇİFTLİK ÜRETİMİ DNA TESTLİ FATURALI SCARLET MACAW PAPAĞANI

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
SATILIK 3, 5 AYLIK ÇİFTLİK ÜRETİMİ DNA TESTLİ FATURALI SCARLET MACAW PAPAĞANI
 
SATILIK 3, 5 AYLIK ÇİFTLİK ÜRETİMİ DNA TESTLİ FATURALI SCARLET MACAW PAPAĞANI SATILIK 3, 5 AYLIK ÇİFTLİK ÜRETİMİ DNA TESTLİ FATURALI SCARLET MACAW PAPAĞANI SATILIK 3, 5 AYLIK ÇİFTLİK ÜRETİMİ DNA TESTLİ FATURALI SCARLET MACAW PAPAĞANI SATILIK 3, 5 AYLIK ÇİFTLİK ÜRETİMİ DNA TESTLİ FATURALI SCARLET MACAW PAPAĞANI
Macawlar, Meksika ve Güney Amerika kökenlidir. -Genel olarak 17 Macaw türü vardır ve bunlardan 10 u büyük, kalan yedisi de küçük(cüce) veya orta boy olan türleridir. -Doğada, Spix's Macawların soyu tükenmiştir:( Koruma programlarında da az bir nüfusları kalmıştır. Birçok Macaw türü de tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. -Oldukça sosyal olan bu papağanlar, iletişime çok ihtiyaç duyarlar. Oldukça gürültücü olabilirler. Bir Macawın bağırması 105 dB üstündedir. Çiğneyebilecekleri tahtalara da çok ihtiyaç duyarlar. Oyuncak verilmezse oldukça tahrip edici olurlar. TELEFON NUMARALARIMIZ TOPTAN SATIŞ MAĞAZAMIZ https://www.facebook.com/pav pavpet http://www.satilikirankedileri.co m/ http://www.satilikpersiankedileri.com / http://www.satilikcavalierkingcharles. net/ http://www.satilikscottishfold.com/ http://www.satilikbritisshorthair.com/ ADRESLERİMİZE BEKLERİZ.
  • #3996099
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.