SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN

SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN

Marmara » Sakarya » Sapanca
300.000₺
  • 300.000₺
    Marmara » Sakarya » Sapanca
SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN
 
SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN SAPANCA MEMNUNİYEKÖYÜNDE SATILIK (ACİL) ARSA SAHİBİNDEN
Sapanca Memnuniye Köyde 3 dönüm Arsa Manzaralı Doğa Harikası ... Çiftlik yapımına müsait istenirse villada yapılabilir elektiriği mevcut kaynak suyu olan emsallerinden ucuz bir bahçedir.ARSA İÇİNDE MUHTELİF MEYVE VE FINDIK AĞAÇLARI VARDIR.BOL OKSİJEN TEMİZ HAVA VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ İLE SİZİ BEKLEMEKTEDİR. İSTANBUL A YAKIN OLMASI TEMİZ HAVASI VE DOĞASI İLE HUZURLU BİR HAYAT YAŞAMAK İÇİN İDEAL BİR YERDİR.YATIRIM İÇİN DE BÖLGE SON ZAMANLARDA CAZİP HALE GELMİŞTİR. DOĞA İLE BAŞBAŞA, GÖL MANZARALI ARSALAR İÇERİSİNDE. MEMNUNİYE KÖYÜ, SON YILLARDA, ARTAN TALEP İLE ÖZELLİKLE VİLLA YAPIMLARI İÇİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELMİŞTİR. İHTİYAÇTAN DOLAYI FİYAT DÜŞMÜŞTÜR. BU KARLI YATIRIM FIRSATINI KAÇIRMAYIN. REŞAT TOKER :+90 (507) MEHMET ÖZYAVUZ:+90 (532) NOT: Arsa 3.5 dönüm % 5 imarlı Acil Satış 300.000 TL / Dönümü : 88.000 TL dir Memnuniye, Sakarya ilinin Sapanca ilçesine bağlı bir köydür.Sakarya iline 22 km, Sapanca ilçesine 5 km uzaklıktadır. Orman köyü olup ormanlarında Çam, Meşe, Kayın, Kestane, Ihlamur ve benzeri ağaçlar bulunmaktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve orman dayalıdır.
  • #3874045
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.