SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 300M2

SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 300M2

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
6.000₺
  • 6.000₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 300M2
 
SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 300M2 SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 300M2 SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 300M2 SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 300M2
Bayrampaşa Peköz Sanayi Sitesindeki İşyerimiz Sahibinden Kiralıktır. Özellikle kiralık atölye, kiralık imalathane vb. işler için kiralık dükkan arayanlara ideal, düz giriş katta, 75m2'lik 4 bölümden oluşan, toplamda 300m2 alana sahip olan işyerimiz sahibinden kiralıktır. İç yüksekliği 4, 5m'dir. içerisinde gezer vinç ve sanayi elektriği bulunur. Düz giriş katta olması da extra bir artı olduğundan, gerek konum gerekse iç özellikleriyle atölye, imalathane gibi birçok sanayi işler için oldukça uygundur. Ayrıca su deposu, wc, hidrofor vb. özelliklerde olup altyapısı telefon-fax-internet kullanımına açıktır. Daha detaylı bilgi veya dükkanı görmek için lütfen telefonla iletişime geçiniz. Kiralayacak arkadaşa şimdiden hayırlı olması dileğimizle.
  • #4048139
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.