SAMUR KARO HALI

SAMUR KARO HALI

İstanbul / Küçükçekmece / Atatürk Mah.
Ücretsiz
 
SAMUR KARO HALI SAMUR KARO HALI SAMUR KARO HALI SAMUR KARO HALI
Karo halıların bu denli cazip özelliklerinin olmasıyla beraber bu hizmetin uzman kişilerce sağlanmamış olması durumunda birçok olumsuz durumla karşı karşıya kalınabilir. Bu yüzden bu hizmeti sizlere sunacak olanlarda tecrübe, yeterli bilgi birikimi ve modern karo teknolojilerden haberdar olma gibi bir takım özellikler aranmalıdır. BADEMLERZEMİN bütün bu özellikleri üzerinde taşımakta ve bu hizmeti kusursuz olarak sizlere sunmaktadır.

Son dönemlerde özellikle ofis tasarımlarının vazgeçilmezlerinden olan karo halılar, gerek kullanım rahatlığı gerekse de dekoratif tasarımlarıyla vazgeçilmezler arasına girmeye başlamıştır.

Peki, neden Karo Halılar tercih edilmelidir? Karo halılar oldukça ekonomiktir ve firesi oldukça azdır. Nakliyesi ve montajı kolaydır. Yeniden taşıma gerektiği durumlarda taşınması kalaydır. Yerinden sökülüp başka mekânlarda da kullanılabilme avantajı vardır. Yıpranan veya aşırı kirlenen bölümleri kolaylıkla yenileriyle değiştirilebilir. Sınırsız desen, motif alternatifleri vardır ve temizlenmesi kolaydır.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE FİYAT İÇİN İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ..

BU FİYATLAR 50 M2 VE ÜSTÜ İÇİN GEÇERLİDİR.

NOT: HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU SABAH 09 : 00 AKŞAM 23 :00 SAATLERİ ARASIN DA ARAYABİLİRSİNİZ.

Bademler Zemin Kaplamaları

Necmettin BADEM

0532 641 79 60

0212 495 45 65

www.bademlerzemin.com

bademlerzemin @hotmail.com

Atatürk mah. Hürriyet cad. No:33 Küçükçekmece / İstanbul

Samur Karo Halı, Şimşek Halı, Karo Halı Fiyatları Ucuz Toptan Halı Bademler İstanbul Halı

stanbul ilçelerine satış ve uygulamamız vardır.

İstanbul, Anadolu yakası - Avrupa Yakası - Bomanti, Esentepe, Feriköy, Fulya, Harbiye, Kurtuluş, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Kaptanpaşa, Osmanbey, Seyrantepe, Teşvikiye, Zincirlikuyu, Maslak, Levent, Etiler, Bebek, Zekeriyaköy, Yeniköy, Tarabya, Maden, Kilyos, Emirgan, Balat, Erenköy, Haydarpaşa, Hasanpaşa, Acıbadem, Bostancı, Göztepe, Kozyatağı, Kalamış, Koşuyolu, Moda, Sahrayıcedid, Suadiye, Ziverbey, Söğütlüçeşme, Kalamış, Kızıltoprak, Fikirtepe, Ataköy, Cevizlik, İncirli, Kartaltepe, Basınköy, Yeşilköy, Yeşilyurt, Yayla, Yenimahalle, Zuhuratbaba, Balmumcu, Arnavutköy, Akatlar, Abbasağa, Dikilitaş, Dolmabahçe, Gayrettepe, Maçka, Ortaköy, Mecidiye, Ulus, Yıldız, Çırağan, Kuruçeşme, Hasköy, Elmadağ, Kulaksız, Dudullu, Esenşehir, Ümraniye, Gültepe, Nurtepe, Talatpaşa, Çeliktepe, Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Baltalimanı, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Merter, Yenibosna, Camlıkahve, Kocasinan, Çobançeşme, Beşyüzevler, Barbaros, Küçükköy, Cebeci, Habibler, Halkalı, İkitelli, Sefaköy, İstoç, Yakacık, Rami, Kemerburgaz, Çiftalan, Alibeyköy, Topkapı, Tozkoparan, Güneşli, sanayi, Mahmutbey, Altunizade, Beylerbeyi, Bulgurlu, Harem, Çamlıca, Çengelköy, Kandilli, İcadiye, Sultantepe, Küçükyalı, İdealtepe, Kurtköy, Kaynarca, Esenyalı, Güzelyalı, Paşabahçe, Polonezköy, Kanlıca, Çubuklu, Samandıra, Sarıgazi, Yenidoğan, Terazidere, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, İstinye, Sultanahmet, Cağaloğlu, Cihangir, Dolapdere, Okmeydanı, Sütlüce, Kasımpaşa, Çatalca, Çekmeköy, Eminönü, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Haznedar, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Galata, Kadıköy, Karaköy, Kabataş, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Şişhane, Tuzla, Taksim, Galatasaray, Fenerbahçe, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Ağva, Akfırat, Alemdağ, Bahçeköy, Bahçeşehir, Paşabahçe, Binkılıç, Boğazköy, Bolluca, Büyükçavuşlu, Celaliye, Çanta, Çavuşbaşı, Çiftlikköy, Değirmen, Durusu, Göktürk, Gümüşyaka, Gürpınar, Hadımköy, Haraççı, Karacaköy, Kavaklı, Kıraç, Kumburga
  • #4203635
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Diğer her şey
  3. İstanbul
  4. Küçükçekmece
  5. Atatürk Mah.
  • KIVIRCIK PASPAS FİYATLARI

    Değişik renk ve ebatları mevcuttur. Özel vinil kaplama en kirli ayakkabılardan ...

  • SERFLOOR MİNEFLO YER KAPLAMASI MUŞAMBA

    MİNEFLO- TARKETT- SERFLOOR- VİNFLOOR- GRABO- NET PLASTİK SER LAMİNAT- PVC KARO. ...

  • CAMİ HASIRI MESCİD KİLİMİ FİYATLARI

    Camilere Uygun Hasır Fiyatları Evlerde, işyerlerinde, otel, motellerde, cami ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.