SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR

SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR

Ege » İzmir » Şemikler
16.500₺
  • 16.500₺
    Ege » İzmir » Şemikler
SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR
 
SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR SAHİBİNDEN YÜKSEK CİROLU DEVREN KİRALIK İNTERNET KAFE-İZMİR
Karşıyaka-Şemikler'de okula ve yola yakın, 10 yıldır hizmet vermekte olan, çevresinde başka internet kafe bulunmayan, hazır müşterili internet kafemi devretmek istiyorum. Kafede ana bilgisayar dahil 10 bilgisayar bulunmaktadır. Bilgisayarlar yeni çıkan oyunları kaldırabilecek düzeydedir. Bilgisayarların Genel Özellikleri İşlemci: AMD Athlon(tm) IIx2 260 Processor 3.20 GHz Bellek(Ram): 4 GB Ekran Kartı: 1 GB 256 bit Monitör: 22 inç led Bilgisayarların game klavye ve mouseları da bulunmaktadır. Kulaklık ve kameralarıyla tam takımdır. Ayrıca; 1 adet Canon MX 360 bitmeyen kartuşlu yazıcı. Olivetti yazar kasa, 2 adet güvenlik kamerası, 1 adet kamera kayıt cihazı, 1 adet 24 btu klima Bilgisayar masaları ve sandalyeler, malzeme dolapları, buzdolabı, Gerekli olan tüm donanım mevcuttur. İnternet Kafe şu an çalışır durumdadır. Takas kabul edilmemektedir!
  • #4111706
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.