SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı

SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı

Akdeniz » Antalya » Avsallar
125.000₺
  • 125.000₺
    Akdeniz » Antalya » Avsallar
SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı
 
SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE Alanya avsallarda yazlık kışlık kullanıma uygun Eşyalı
alanya avsallar ıncekumda satılık daire Alanya avsallar incekum da nezih site içerisinde 2+1 daire alanya avsallar incekumda iki oda bir salon amerikan mutfak giriş katı dairemiz eşyalı olarak satılıktır..bizim de aynı site içerisinde oturduğumuz nezih bir site içerisinde sahile yürüyerek 5dk mesafede, önününde koruluk bulunan serin ve havuza sıfır klimalı daire....iletişim içindaha detaylı bilgi ve görüşme için arayabilirsiniz.. bekçisi ve ozel guvenligi vardır markete ve pazara yakındır..alanya merkeze 15 dk avsallar merkeze 5 dk mesafededir..özel araçlarınız için park alanı vardır.pegasos otel karsısında tepe üzerindeki orman içindedir. başka fotoğraflarını da görmek isterseniz iletisime gecebiliriz.havuzla birlikte cocuk havuzumuz da bulunmaktadır.denizi; uzun plajı , plajı cevreleyen ormanı ve ince kumuyla ünlüdür.. hemen derinleşmeyen deniz uzun mesafe bel hizasındadır..koy olduğu için dalgalar hiçbir zaman çok yükselmez.balkonunda barbeküsü, evde klima mevcuttur...mutfakta davlumbaz dahil beyaz eşyasıda mevcuttur.. hiçbir eşya eksik değildir.uydu sistemi, yüzme havuzu, su deposu, Palmiye ve portakal ağaçları ve çiçeklerle süslenmiş bahçesi mevcuttur.
  • #3779412
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.