SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR

SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR

İç Anadolu » Kırşehir » Kaman
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Kırşehir » Kaman
SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR
 
SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR SAHİBİNDEN SATILIK ARSALAR VE TARLALAR
Kırşehir İli Kaman İlçesi Savcılı Büyükoba kasabasında Hirfanlı Baraj Gölüne sıfır arsa ve tarlalar. İhtiyaçtan dolayı acil satılıktır. Sahili ve Kaplıcası bulunan tek beldedir.Balığı Kereviti Cevizi Sebzesi kalecik karası üzümü ve meyve Bahçeleri ile Ünlü bir belde olup, Turizim bölgesidir. Kaman Ankara karayolunun tamamlanması ile Ankaranın sayfiye yeri olacaktır.Yol tamamlanmak Üzeredir. Toki nin Yapımına başladığı konutlar kısa zamanda alıcı bulmuş olup hala konut arayanlar vardır.Hafta sonları sahilde yer bulunamamaktadır.İlgilenenlere acilen duyurulur.
  • #1572092
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.