SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA

SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA

Ege » Aydın » Kuşadası
190.000₺
  • 190.000₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA
 
SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA SAHİBİNDEN ŞAHANE BÜYÜK BAHÇELİ TRİBLEKS VİLLA
Kuşadası Güzelçamlı'da olan triplex yazlığımı satıyorum. Konum olarak milliparka yaklaşık 3 km. olan, Güzelçamlı'nın en güzel plajına 1, 5 km.mesafede yer alan yazlık site içerisindedir. Üç cepheli olan yazlığın önü tamamen açık ve yeşil alana bakmaktadır. Site yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda en kısa sürede, siteye ait yüzme havuzu yapılacaktır. 4+1 olan yazlığın zemininde salon, açık mutfak, wc, kiler, geniş biçimde iki adet balkon vardır. İkinci katında 3 oda, wc-banyo, 2 adet balkon vardır. Üçüncü katta ise bir oda, wc-banyo ve çok geniş teras mevcuttur.
  • #4012841
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.