SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO

SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO

Marmara » Balıkesir » Ayvalık
3.800₺
  • 3.800₺
    Marmara » Balıkesir » Ayvalık
SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO
 
SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK MÜST.DUBLEX VİLLA EV-BAHÇEFULLEŞYASİTEYAKINDENİZGAZİNO
2013 YAZ SEZONU- SAHİBİNDEN YAZLIK KİRALIK MÜST.(DENİZE SIFIR SİTE-4.DUBLEX-BAHÇE-FULLBEYAZEŞYA)Far uk SVarol(0535)..Sahibinden Ayvalık'ta Yazlık Kiralık Bahçeli Müstakil Dublex ; Denize sıfır 140 evlik seçkin bir sahil sitesinde, full beyaz eşya ve çift banyolu.(Denize 150 mt.-4.Ev. ) ; Özel gazinosu(Kablosuz int.bağlı), Arıtması, Kumsalı, İskelesi, Marketi, Sosy.ve Spor. tesisleri, 3 adet çocuk parklı ve bir çok oto parklı(hepsiözel), içyolları kilit parkeli sitede, 350 m2 özel bahçeli (meyva ağaçlı, demirli ışıklı duvarlı, evin önü arkası ve bahçesinde toplam 4 adet - seramik geniş bahçe teraslı ve dekoratif beton bahçe ızgara barbekülü ), çatıda ve bahçede 2, 5 tonluk yedek su depolu, hidroforlu, çift WC li - çift banyolu ( her katta ayrı ayrı ve duşa kabinli) 3 yatak oda + 1 salonlu, 130 m2 + kesintisiz çift su sistemli(şehir ve site kuyu suyu), Yeni Full beyaz eşyalı( BuzDol.+ Ç.mak + Bul.mak.), Üst katta bazalı yeni 5 adet tek kişilik yatak + İlave yataklar + alt katta 2 adet büyük yeni çekyat (Ev de toplam 9 -10 kişi kalabilir ) ve her odada üç kapılı yeni gardroplu... Alt kat ; L Salon + Açık Amerikan mutfak ( Ahşap kaplama özel tasarım) + 1.Banyo (WC- özel banyo dolaplı ve duşa kabinli). Afyon mermer döner merdivenle çıkılan Üst katta ise;2. Banyo ( WC + Özel ve yeni beyaz lake dolaplı hilton lavabolu ve duşa kabinli çok geniş banyo + 3 Yatak Oda ( Her odada 2 şer adet yeni tekli bazalı yatak ve 3 kapılı yüklüklü yeni gardrop + Antreden ibarettir.Dublex evin tamamı ve teraslar dekoratif karo seramikle kaplıdır. Sitemiz ; (Özel) Cafe - Gazino ve Marketinin olmasının yanında şehrin alışveriş merkezlerine süper ve gros marketlere( Kipa - Migros - Tansaş - Bim) ve her türlü ihtiyaç ve eğlence merkezlerine yakın olup 10 dakikada bir sitemiz önünden şehir minibüs ve otobüsleri geçmektedir. Evimiz : 2013 Haziran başından itibaren Sadece ailelere.. 1- Öncelikle yaz sezonu tamamı itibariyle komple kiralık ( Haziran-Eylül- 4 aylık - 10.600 TL. ye) 2- Kira süresi 3 aylık olmak üzere 9.600 TL. ye 3- Kira süresi 2 ay olmak üzere7.600 TL .ye peşin ve full eşyalı olarak kiralıktır.Ev Kullanım masrafları( Su + Elektrik + Mutfak Tüpü ) kiracıya aittir... Saygılarımızla. Faruk SVarol (0535)
  • #3387618
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.