SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2

SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2

Marmara » Edirne » Keşan
115.000₺
  • 115.000₺
    Marmara » Edirne » Keşan
  • Emlak / Arsa / Satılık

  • SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2
  • İlan no#2983293
SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2
 
SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2 SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2 SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2 SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2 SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2 SAHİBİNDEN KEŞAN SAROZ KÖRFEZİ MECİDİYE SAHİLİNDE SATILIK YATIRIMLIK ARSA 352m2
Kendi kendini temizleme özelliğine sahip üç denizden biri olan Saroz Körfezi'nde Mecidiye sahilinde denize 5dk uzaklıktaki 353 m2lik arsa, kadastro yoluna cephelidir. Arsa alırken dikkat edilecek en öenmli konu arsa alanının 250 m2 üzeri olmalıdır.250m2 altındaki arsalara imarı bile olsa inşaat yapılamamaktadır. Mecidiye hakkında : - İstanbul'a 250 km, Edirne'ye 180 km, Yunanistan'a 60 km uzaklıktadır. - Mecidiye sahili ender güzelliklere sahip olup orman ve denizin birleştiği farklı koylar ve kumsallardan oluşmaktadır. - Sahil deniz tabanı kumdur, çakıl taşı gibi kayalık veya benzeri oluşumlar yoktur. Kıyıdan metrelerce uzağa gidildiğinde bile zemin kumdur.Çevrede endüstriyel tesis olmadığından deniz temizdir. - Çevre ve şehirçilik bakanlığı tarafından 3621/3830 sayılı Kıyı Kanunun Uygulanmasına Dair Yönetmelik gereği hudutları dahilinde kıyı kenar çizgileri tamamlanmıştır. - Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'nün Saros Körfezi Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25.000 ölçekli planlama çalışmalarını başlattığı bildirildi. - Dalış kursları Gökçetepe ve Mecidiye sahili arasında yapılmaktadır.Hemen yanı başında İbrice limanı çevresinde bulunan benzersiz resifler ve su altı müzesi sucuba dalış yapmak ve eğitimini almak isteyen dalgıçlara ev sahipliği yapmaktadır. - Amatör balıkçılar için eşi bulunmayan balık çeşitliliği ile çok güzel bir hobi merkezi halindedir.
  • #2983293
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Arsa
  3. Satılık
  • Buldanda arsa satılık

    buldan denizli yayla köyünde satılık 1.300 dönüm arsa ilgilenenler 0554 3009 35 ...

  • satılık kereste fabrikası

    karabük Eskipazar karayolu üzerinde komple satılık kereste fabrikası karabük'e 3 ...

  • Manavgat-Kızılot Beldesinde Satılık Ticari Arsa

    Manavgat-Alanya arasında Kızılot Beldesinde Akdeniz sahilinde, satılık, 3477 m2 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.