SAHİBİNDEN - İMARLI - İFRAZLI - PEŞİNATSIZ - ARACISIZ -KEFİLSİZ

SAHİBİNDEN - İMARLI - İFRAZLI - PEŞİNATSIZ - ARACISIZ -KEFİLSİZ

Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
25.006₺
  • 25.006₺
    Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
SAHİBİNDEN - İMARLI - İFRAZLI - PEŞİNATSIZ - ARACISIZ -KEFİLSİZ
 
SAHİBİNDEN - İMARLI - İFRAZLI - PEŞİNATSIZ - ARACISIZ -KEFİLSİZ SAHİBİNDEN - İMARLI - İFRAZLI - PEŞİNATSIZ - ARACISIZ -KEFİLSİZ SAHİBİNDEN - İMARLI - İFRAZLI - PEŞİNATSIZ - ARACISIZ -KEFİLSİZ SAHİBİNDEN - İMARLI - İFRAZLI - PEŞİNATSIZ - ARACISIZ -KEFİLSİZ SAHİBİNDEN - İMARLI - İFRAZLI - PEŞİNATSIZ - ARACISIZ -KEFİLSİZ
* İSTERSENİZ HİÇ PEŞİNATSIZ * İSTERSENİZ AZ PEŞİNATLI * İSTERSENİZ PEŞİN ÖDEMELİ * İSTERSENİZ OTO TAKASLI * BANKA KRESİ İÇİN UYGUN * ARACISIZ * KEFİLSİZ * DİREK SAHİBİNDEN * İMARLI-İFRAZLI * HEMEN TAPU TESLİM * HER TÜRLÜ OTO İLE TAKAS İMKANI * BANKA KREDİSİNE UYGUN *m² BİRİM FİYATLARIMIZ 100 TL.DİR ARSALARIMIZ Sahibinden Lüleburgaz - Hamitabat'ta imarlı ifrazlı projeli m² arası ve yan yanadır Herkesin bütçesine uygun bu arsalarımızı işter peşin ister vadeli isterseniz de hiç peşinatsız alabilirsiniz. Peşin fiyatımız 25.000 TL. Vadeli fiyatımız ise 30.000TL.
  • #3961266
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.