SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK

SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK

İç Anadolu » Ankara » Güdül
20.000₺
  • 20.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Güdül
SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK
 
SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK SAHİBİNDEN HİTİT AYAŞ TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK 1+1 DEVREMÜLK
Sahibinden acil satılık, bugün itibariyle satış fiyatı 30.000 TL olan ancak ihtiyaç nedeniyle 20.000 TL fiyat yazdığım Çağa-Güdül/Ankara bölgesinde Hitit Ayaş Termal Sağlık Merkezi ve Tatil Köyü'nde Vadi 1.Blok 7.Kat 31704 Oda No'lu 27 Ocak-10 Şubat Sömestr dönemli (14 gece, 15 gündüz), Kır manzaralı 4+1 Kişi kapasiteli, 1+1 devremülk Devremülkün 2016 dönemi kullanılmış, ancak günübirlik olarak tüm ücretli olanlar hariç tüm aktivitelerden yararlanılabilmektedir. Devremülk, 2017 Aralık sonunda teslim edilecek, ancak 14 gece 15 gündüz olarak konaklama diğer bitmiş tesislerde yaptırılmaktadır. Günübirlik kullanımlarda ücretsiz aktiviteler, üst düzey toplantı ve kongre salonu, engelliler için bakım merkezi, SGK'nın geçerli olduğu Check-up ve tedavi merkezi. Aynı zamanda cami, kır cafeleri, piknik alanları, hayvan barınağı, sosyal tesisler ve AVM imkânlarının yanı sıra; yurtiçi ve yurtdışı değişim imkanları (RCI), dönem değişiklikleri gibi fırsatları da bulunuyor. Daha detaylı bilgi internetten alınabilir. Binek oto ile takas olabilir.
  • #4203129
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.