SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ

SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ

Ege » Denizli » Sarayköy
490.000₺
  • 490.000₺
    Ege » Denizli » Sarayköy
SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ
 
SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ SAHİBİNDEN HİCAZ NAR BAHÇESİ
1- Bahçede 1480 adet 4 yaşında Hicaz Nar ağacı vardır, dikim mesafesi 4, 70 mt X 2, 60 mt dir. Ağaçlar emsallerine ile kıyaslanamaz derecede bakımlı ve zirai mücadeleler aksatılmadan gereğinden fazla yapılmıştır. Bu nedenle verim yüksek ve kalitelidir. 2- Bahçe damla sulama tesisatı (Süper star 39 hp 5" dizel su motopomp+ son sistem yosun filtresi+gübre tankları+hidrosilikon filtreler+10400 mt damlama hortumu) ile sulama yapılmaktadır. Hicaz nar ağacının genetik özelliği, bol su ve sıcaklık olduğu için ihtiyaçtan fazlasını karşılayacak sulama modernizasyona sahiptir. 3- Bahçe içerisinde Devlet Su İşlerinden ruhsatlı 112 mt derin kuyu, dalgıç pompa ve 30 KWA dizel jeneratör mevcut olup saatte 70 ton su alınmaktadır. 4- Bahçe; Devlet su işlerinin ana sulama kanalına 50 mt mesafesi vardır. Arzu edilir ise salma (vahşi) sulama yapma imkanı da mevcuttur. 5- Bahçede sulama havuzu mevcuttur. Havuz betonarme direkli tel örgü ile çevrilmiş 5, 5 mt derinlikte 20mtx20mtx10mt ebatlarında üçgen şeklindedir. Sulama işlemi havuzdan yapılmaktadır. Ağaçlar hava ve oksijen ile zenginleştirilmiş su ile sulanmaktadır. 6- Yıllık ortalama ağaç başına 70 kg verim, 1.480 adet ağaçtan yılda 105 ton üretim söz konusudur. Yıllık geliri 130.000 Tl dir. Gideri ise Yıllık 15.000 Tl dir. Yılda 110.000 Tl civarında net para bırakır. 7- Bahçe içerisinde 40 m2 betonarme bina ve içerisinde jeneratör odası, depo ve wc mevcuttur. Bina etrafı betonarme zemin üzerinde demir profil çardak ile çevrilmiştir. Çardak üzerinde 10-15 adet muhtelif üzüm asma ağaçları mevcuttur. 8- Bahçede incir, zeytin, erik, şeftali, kayısı, ıhlamur, ceviz, yenidünya vs çeşitlerinde 30 adet ayrıca ağaç vardır. 9- Bahçede bakım işlerinin düzgün ve sürekli yapılabilmesi için; 1997 model fiat marka lift otomatik hidrolik direksiyon 54C traktör, sıfır rotovatör (çapa makinesi) ve Taral marka 600 Litre kapasiteli turbo ilaç makinesi mevcuttur.
  • #3015540
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.