SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE

SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE

İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
550₺
  • 550₺
    İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE
 
SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE SAHİBİNDEN Ankara Yapracık Toki'de 4+1 KİRALIK DAİRE
Ankara Eskişehir Yolu üzerinde Yapracık Toki Bloklarında sahibinden SIFIR 4+1 KİRALIK DAİRE'dir. Güney ve Batı cepheli, önü açık, mükemmel manzaralı, alışveriş merkezli, büyük parkları olan, okulları içinde barındıran, üniversitesi bitişiğinde (Çankaya Üniversitesi) ve yakınında (Başkent Üniversitesi) olan, Merkezlere ulaşımı rahat ve hızlı, metro istasyonuna 10 dk. mesafesi bulunan, elit bir mahallesi olan, merkezi ısıtmalı, 3 (üç) asansörlü ve çift merdivenli KİRALIK DAİRE. İrt.Tel:
  • #3724588
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.