SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi

SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi

Marmara » Kırklareli » Pehlivanköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kırklareli » Pehlivanköy
SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi
 
SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi SAHIBINDEN !!! 26 Dönüm Profesyonel Elma Armut Bahcesi
Kirklareli-Pehlivanköy 26 Dönüm etrafi tel örgüyle cevrili icinde konteyner evi, Kendine ait su kuyusu, traktör ve ekipmani, damlama sulama sistemi bulunan 7.yasinda Yaribodur elma fidanlari ile deveci armudu dikili Asma, erik, kayasi, seftali Dut, meyve fidanlarininda bulundugu iyi bakimli ve veriminin dorugundaki bahcemizi emeklilik dolayisi ile satiyoruz. ciddi mahiyette ilgilenenler icin bulunamiyacak profesyonel bir yatirimdir.
  • #3763276
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.