SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK

SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
200₺
  • 200₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK
 
SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK SADECE MALZEME PARASINA SAFKAN ANKARA KEDİSİ 8 AYLIK
Veteriner kontrolünde 8 aylık kısırlaştırılmamış safkan Ankara kedisi kızım Adriana ya yeni işimde sık sık seyahate çıkmam gerektiğinden yeni bir yuva arıyorum. Çok uysal türünün vahşiliğini göstermeyen kucak hastası sevilmeye bayılır. Tırmık tahtası ve tuvalet eğitimi var. Hiçbir sağlık sorunu yok. En sevdiği oyuncak soda kapaklarıdır :) sadece 3 aşısı geldi geri kalanlar ve damlaları tamamlandı. Karnesi var. sadece yanında verdiğim ürünlerin parasını istiyorum dışardan alsanız sadece ürünleri daha pahalıya gelecektir. yanında verdiklerim resimde var: -2 mama kabı ( teki hazneli) -1 tane hazneli su kabı -Tırmık direği -Kapalı filtreli tuvalet -Açık tuvalet Kargo'da hayvana işkence edilmesine izin vermem. istanbul içi lütfen. Telefon numaram:
  • #3008773
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.