Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok

Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok

Karadeniz » Trabzon » Dolaylı
2.000₺
  • 2.000₺
    Karadeniz » Trabzon » Dolaylı
Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok
 
Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok Rhodesian Ridgeback Yavrulari Turkiyede Yok
Bakacak Yer ve Farklı Nedenlerden Fiyat düştüm . RHODESİAN RİDGEBACKS CİNSİ 3 Adet Secereli Yavru; Yavruların Anne Babaları Yurt Dışından Gelme ve Saf İrktir.Türkiyede Yalnızca Cem Boyner ' de ve Bende Olduğunu Biliyorum.Sitelerin Kategorilerinde Bile Bulunmuyor. -2010 Yılına Kadar Savaş Köpeği Lakabıyla Anılmaktadır. -Afrika Aslan Köpeği Denilmektedir Bunun Nedeni İse Afrika da Gruplar Halinde Yapılan Aslan Avlaridir. -Sırtında ki Çizgi Köpeğin Karakteristik Özelliği Olup Saldırı veya Herhangi Bir Tehlike Anında Kılıç Gibi Sert ve Dikensi Bir Hal Almaktadır ve Irkın Saf Olup Olmadığı Buradan Anlaşılmaktadır. -Ricbekler Alan Koruma , Bady Guard Vb Eğitimi Çok Rahatlıkla Alabilmekte ve Sahibine Aşırı Sadık Olmaktadırlar. -Köpeğin Dez Avantajı İse Diğer Farklı Köpek İrklariyla Uyumu Pek İyi Değildir. Bunun Nedeni İse Öncü Köpek Olma Baskısından İleri Gelir. -Tüyleri Kısa Olmasına Rağmen Gecenin Aşırı Soguklarina ve Gündüzün Aşırı Sicaklarina Karşı Dayaniklidir. -Son Olarakta Yabancı , zehirli Haseratlarin İsirma ve Sokmasına Karşı Dayaniklidir. Sürek Av Eğitimi Verildiği Taktirde Av da Yapılabilmektedir. 2 Adet Dışı ve 1 Adet Erkek Yavrumuz Kalmistir .
  • #3906066
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.