RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM..

RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM..

Marmara » Kocaeli » Derbent
Görüşülür
RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM..
 
RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM.. RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM.. RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM.. RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM.. RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM.. RUS FINO MIX YUVA ARIYORUM..
Bobo, çok tatlı ve uysal bir oglan. Sakin, uysal, sorunsuz.tatlı, sevgi dolu, küçük ırk bir köpektir.Akıllı, sağlıklı ve sevgiye muhtaç. beyaz siyah benekli, maskeli güzel suratı, tatlılığına tatlılık katıyor. insanları çok seviyor, diğer köpeklerle arası çok iyi. Maalesef evde bakılmış ve sonra terk edilmiş.Bu yüzden dışarda başına bu kaza gelmiş. sokakta kötü durumda araba çarpmış halde bir otobus duragında yatarken bulundu, kurtarıldı ve iyileşti. İyileşmek için olağanüstü bir çaba gösterdi. Şimdi onu yarı yolda bırakmak istemiyorum. Ömür boyu onu sevip koruyacak, ömür boyu bakıp asla terk etmeyecek, iyi bakacak sıcacık bir yuva arıyorum. Bobonun hak ettiği güzel hayata bir an önce kavuşmasını istiyorum.Köpek sayım çok arttığından dolayı maalesef artık ona bakacak maddi manevi masraflarını karşılayacak durumda degilim. Bu güzel köpeği sahiplenmek isterseniz mail adresim zuhalozcan@yahoo.com..şu anda İzmit Kocaelide, İzmit kocaeli de yuva arıyorum fakat İstanbul'a getirilebilir.
  • #3251699
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • ROTTWEİLER VEYA LABRADOR YAVRU ARIYORUM

    ben çanakkaleden erhan.iyi bir siyah labrador veya rottweler yavru almak istiyor ...

  • Çocuklarınıza Dost Yavru Entlebucher

    3.5 aylık erkek entlebucher cinsi köpeğimizin karma aşısı ve parazit tedavisi ya ...

  • KEDİ TÜLERİNİ ALAN SULU SÜPÜRGE ANKARA

    KEDİ TÜYLERİNİ ALAN SULU SÜPÜRGE ANKARA SULU SÜPÜRGE OFİS TEL:0-312-496 08 77 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.