REAL İLANGİ YELLOW F0 YAVRUSU TAM DAMIZLIK 3 ERKEK 10 DİŞİ

REAL İLANGİ YELLOW F0 YAVRUSU TAM DAMIZLIK 3 ERKEK 10 DİŞİ

Ege » Kütahya » Kütahya
1.150₺
  • 1.150₺
    Ege » Kütahya » Kütahya
REAL İLANGİ YELLOW F0 YAVRUSU TAM DAMIZLIK 3 ERKEK 10 DİŞİ
 
REAL İLANGİ YELLOW F0 YAVRUSU TAM DAMIZLIK 3 ERKEK 10 DİŞİ REAL İLANGİ YELLOW F0 YAVRUSU TAM DAMIZLIK 3 ERKEK 10 DİŞİ REAL İLANGİ YELLOW F0 YAVRUSU TAM DAMIZLIK 3 ERKEK 10 DİŞİ REAL İLANGİ YELLOW F0 YAVRUSU TAM DAMIZLIK 3 ERKEK 10 DİŞİ
BALIKLARIMDA EN UFAK BİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR. BUGÜNE KADAR HERHANGİ SAĞLIK SORUNUDA YAŞAMAMIŞLARDIR. OTURMUŞ KOLONİDİR. BALIKLAR 2.5 YAŞINDADIRLAR. 100 ADET F1 YAVRUDAN KENDİM BÜYÜTTÜĞÜM KOLONİDEN SEÇİLMİŞLERDİR. BALIKLARIN BOYU 15+ CM DIR. BİTKİSEL PROTEİN DIŞINDA BAŞKA HİÇBİR YEM VERİLMEMİŞTİR. KULLANDIĞIM BESİNLER PİYASANIN EN İYİ YEMLERİDİR. ORAN NET 3 ERKEK 10 DİŞİDİR. RESİMLER KESİNLİKLE KENDİ BALIKLARIMA AİTTİRLER. YERİNDE GÖREREK YEMLEYEREK SATIŞ YAPMAK TERCİHİMDİR. ŞEHİR DIŞI DAHA ÖNCE HİÇ BALIK GÖNDERMEDİM ALICININ TARİFLERİ VE ALICI SORUMLULUĞUNDA GÖNDERİMYAPABİLİRİM. GÖNDERİ ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR. İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE AKVURYUMLARIDA SATIŞTADIR. LAKİN BALIKLARI SATMADAN AKVARYUMU SATIŞA ÇIKARAMAM.AKVARYUM İLE SATIN ALMAK İSTEYENLER NUMARAMDAN YADA MESAJ YOLUYLA ULAŞABİLİR VE DETAY ALABİLİRLER. BELİRTİLEN NUMARADAN SAAT 12:00-22:00 SATTLERİ ARASINDA ULAŞABİLİRSİNİZ. PAZARLIK SÜNNET OLDUĞUNDAN MAKUL MİKTARDA PAZARLIK PAYI VARDIR.
  • #4206011
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.