Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE

Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
79₺
  • 79₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE
 
Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE Prolong Yağ Katkısı (354) ml + Enjektör Temizleyici HEDİYE
Prolong Yağ katkısı xtreme PROLONG Dünyadaki en iyi motor yağlayıcıdır. Motor içerisinde çalışan parçalarla temas kurarak adeta yüzeye yapışır. Bu sayede motorunuzun çalışmalardan dolayı oluşan parça aşınmalarına engel olur. PROLONG aracınızda kullandığınız her türlü normal ve sentetik yağlarla uyum göstere bilen bir katkı yağıdır. Otomobil, minibüs, kamyon, iş makinesi, motosiklet, traktör gibi araçlarda güven ile kullana bilirsiniz. PROLONG'un içerisinde diğer katkı yağlarında bulunan solik asit PTFE, molieten, çinko, bakır ve grafit bulunmaz bu maddeler motorunuzdaki ince yağ kanallarını ve yağ filtresini tıkayarak motorunuza zarar verir. PROLONG Motor yağı haznesine çalışırken dökülür. 5 dk içerisinde motorunuz daha sessiz ve daha güçlü hale gelir. PROLONG' un Dünyada bir eşi yoktur. PROLONG Engine Treatment friksiyon ve ısı hasarını azaltan hem motorinli hem de benzinli motorların metal yüzeylerinde kullanılmak üzere PROLONG' un patentli AFMT teknolojisiyle formüle edilmiştir. Prolong, aşırı basınçlı metal' den metale temas alanlarında ihtiyacın en çok olduğu yerlerde en büyük koruma düzeyini temin eder. Prolong Engine Treatment kullanımı son derecede etkili olup Ücretsiz Sınırlı Ömrü Boyu Motor Garantisi sağlamaktadır (12 oz. Engine Treatment ürününü satınalınması ve kullanılması sayesinde mümkündür).
  • #4165569
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.