Playstation Cafeden devir

Playstation Cafeden devir

Marmara » İstanbul » Esenler
50.000₺
  • 50.000₺
    Marmara » İstanbul » Esenler
Playstation Cafeden devir
 
Playstation Cafeden devir Playstation Cafeden devir Playstation Cafeden devir Playstation Cafeden devir Playstation Cafeden devir Playstation Cafeden devir
Oyun salonumu kapatıyorum. o yüzden bütün malzemeleri satıyorum. ürünler fotoğraflarda görünen ürünlerdir. Fotoğraflar kendi çekimimdir. ürünlerin hepsi sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Detaylı malzeme listesini alt satırlarda bulabilirsiniz. = 18 Adet Playstation 3 Oyun Konsolu ( 12 Tanesi Çoklu oyun - 4 Tanesi Süper slim - 2 Tanesi Slim kasa kırılıp çok oyunlu yapılabilir. ) = 1 Adet Playstation 4 ( 2 tane Orjinal Kol ve PES 2015 ve FIFA 2014 Oyun Cd'si ile birlikte ) = 16 Adet LCD Ekran ( 1 Tanesi 146 Ekran, 3 Tanesi 127 Ekran , 12 Tanesi 106 Ekran ) = 16 Adet Çift Kişilik Deri Koltuk = 16 Adet Tv altı dolabı ( kilitlenebilir özellikte ) = 1 Adet Buzdolabı = 1 Adet Salon Tipi Klima = 1 Adet Ofis Masası Çekmeceli = 1 Adet Çift gözlü Ofis dolabı = 1 Adet Ayarlanabilir Ofis Koltuğu = 1 Adet Çiftli Beyaz Deri Koltuk = 1 Adet Masa Üstü Bilgisayar ( içinde Akınsoft Cafe Programıyla birlikte ) = 2 1 Ses Sistemi = Güvenlik Kamerası ( 4 Adet Kamera, Dvr Kayıt cihazı, 21 inc. Lcd Ekran ) = 3 Adet Ofis Sandalyesi = 60 Adet Orjinal PS3 Kolu = 20 Adet HDMI Kablosu = 8 - 10 tane orjinal PS3 oyunu ( PES2013 - NBA - GTA ) = 1 Adet Led Işıklı Tabela A' dan Z'ye bir oyun salonu için gerekli olan bütün herşey vardır. Değerinde satılmaktadır. İletişim için telefon ile ulaşınız. Alana şimdiden hayırlı olsun. ( Pazarlık sünnettir, pazarlık payı vardır. )
  • #4094934
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.