Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri

Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
300.000₺
  • 300.000₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri
 
Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri Peköz Sanayi Sitesinde Gezer Vinçli Sahibinden Satılık İşyeri
Bayrampaşa Peköz Sanayi Sitesinde Sahibinden Satılık İşyeri. Satılık işyerimiz, 1. katta olup her biri 75m2'lik 4 bölümden oluşuyor. Toplamda 300m2 alana sahip olan işyerimizin iç yüksekliği de 4, 5m'dir. içerisinde gezer vinç ve sanayi elektriği mevcuttur. Atölye, imalathane vb. işler için oldukça uygundur. Su deposu, wc, hidrofor vb. özellikler mevcuttur. Altyapısı telefon-fax-internet kullanımına uygundur. Dükkanı görmek ve daha detaylı bilgi için lütfen telefonla iletişime geçiniz.
  • #4048279
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.