PVC MUHABBET ÜRETİM KAFESİ 8 GÖZLÜ 750.00TL. gözlü

PVC MUHABBET ÜRETİM KAFESİ 8 GÖZLÜ 750.00TL. gözlü

Marmara » İstanbul » İstanbul
750₺
  • 750₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
PVC MUHABBET ÜRETİM KAFESİ 8 GÖZLÜ 750.00TL.
 
PVC MUHABBET ÜRETİM KAFESİ 8 GÖZLÜ 750.00TL. PVC MUHABBET ÜRETİM KAFESİ 8 GÖZLÜ 750.00TL. PVC MUHABBET ÜRETİM KAFESİ 8 GÖZLÜ 750.00TL.
1 gözlü, 2 gözlü, 3 gözlü, 4 gözlü, 5 gözlü, 6 gözlü, 7 gözlü, 8 ve 10 gözlü, PVC MUHABBET ÜRETİM KAFESLERİ, HOLLANDA TİPİ, AKILLI YEMLİK VE BANYOLUK TAKILA BİLME ÖZELLİĞİ, HAREKETLİ VE FIRINI BOYA ÖN TEL, ALT IZGARA TELİ, FIRIN BOYA, MIKNATISLI ÖN TEL TUTUCU, DENGE KONTROLLU YÜKSELEBİLEN TAŞIYICI AYAKLAR VEYA FIR FIR ÖZEL TEKERLEKLER, KENDİNDEN YUVALIKLI, BİTLENME YAPMAZ, RUTUBETE VE SUYA DAYANIKLIDIR... ALT ATIK TOPLAMA SÜRGÜLÜ ÇEKMECE, DİLERSENİZ ÖN YEM KORUMALIKLI FLEKSİ MODEL... İSTENİLEN ÖLÇÜ VE MODELDE ÜRETİM YAPILIR.... HAZAN PET MARKET COMPANYY... DEMİR ULUKAN FACEBOOK: hazanpetmarket
  • #4067397
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.