PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan

PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan

Marmara » İstanbul » Pendik
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Pendik
PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan
 
PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan
PVC KANARYA KAFESİ istanbulkafes PVC-KAFES.COM pvc kuş kafesi kafescioscan Hedefimiz sizler için iyi hizmet verebilmek ve her zaman ihtiyaçlarınızı karşılayan en doğru modelleri geliştirmektir. 43 yıldır doğa kuşları ve kanarya tutkusuyla yaşıyorum.. Suntanın dahi olmadığı yıllarda, çeşitli zorluklarla salma yapmaya çok cefalar çektik. Bu tecrübe ile ürünlerinizin gerçekten ihtiyaclarınızı karşıyalacak sağlamlıkta ve özelliklerde olmasına çalışıyoruz.. PVC Kafesleriniz kuşlarınız için en sağlıklı ve korunaklı barınaklar olacaktır. Sizler için temizlenmesi çok büyük kolaylık olacaktır. Ürünlerimiz %100 PVC dir. 1. sınıf hammadde kullanılmaktadır. Malzeme piyasadaki en kalın ve sağlam malzemedir. Kafesler çok şıktır. Sudan, güneşten, Nemden rutubetten kesinlikle etkilenmez. Kolay temizlenir. Ahşap yada metal kafesler gibi ağır degildir. Boya gerektirmez. Pas tutmaz. Çürümez. Evladiyeliktir. Çok kolay temizlenir. Sıcak ve soğuk su ile yıkanabilir. ürünün yanında gelen kurulum dökümanları ile Montajını kolaylıkla yapabilirsiniz. Hiç zorlanmayacaksınız.. Ücret farkı taleb edilmeden istenen ebatlarda özel siparişleriniz alınır. Üretim haneler için ücretsiz kurulum yapılmaktadır. Ön teller, siyah Fırın Boyalı yada sarı-beyaz galvaniz elektrolize kaplama , 2 kapılı ve 4 yemliklidir.. * Sektörde kendi imalatını yapan tek firmayIz. * Türkiye'nin en uygun fiyatları firmamızdadır. * Ana malzememiz emsalsizdir. En kaliteli ve sağlam malzeme kullanılır. * Malzememiz Türkiye'nin ilk lider imalatci firmasınınürünüdür. * Özel ebatlardaki siparisleriniz işcilik farkI taleb edilmeden yapılır. * Türkiye'nin her yerinden siparis alınır. * Teller siyah statik boyadır. istek halinde metalik yada sarı renkli elektrolize - galveniz kaplama yapılır. * Kafesleri kolaylikla monte edebilirsiniz. * Dilerseniz çekmece yerine, kapaklı-dolap olarak da seçebilirsiniz. * Kilitli tekerlek yada denge ayarlı ayak seçeneğiniz vardIr.
  • #2310400
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.