PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ

PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ

Marmara » İstanbul » Eyüp
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Eyüp
PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ
 
PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ
PVC KAFES AZ KULLANILMIŞ *** TÜRKİYE'NİN HER YERİNE SORUNSUZ ADRESE TESLİM EDİLİR *** .....BÜTÜN KREDİ KARTLARINA 12 TAKSİT İMKANI ..... ARKADAŞLAR SATILIK 48 GÖZ PVC ÇAM YUVALIKLI 10 GÖZ 8 ADET YEM KORUMALI KENDİNDEN YUVALIKLI PVC 5 KATLI 4 ADET 20 GÖZ MERGEN MARKA ÇAM YUVALIKLI KAFESLERİM SATILIKDIR AKILLI YEMLİKLERİ SULUKLARI MAMALIKLARI TÜM AKSESUARLARI DAHİL VERİLECEKDİR KAFESLER AZ KULLANILMIŞ TEMİZ KAFESLERDİR ALACAK OLAN ARKADAŞLAR GELİP YAKINDAN GÖREBİLİR ŞEHİR DIŞINDAN ALACAK OLAN ARKADAŞLARA GAYET GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GÖNDERİM YAPILIR ... NOT: TÜRKİYE'NİN HER YERİNE SORUNSUZ YOLLANIR.. FACEBOOK ADRES : http://www.facebook.com/showjumbo NOT : ARKADAŞLAR KUŞLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VEDE FİYAT İÇİN LÜTFEN ÖZELDEN YADA TELEFONDAN ULAŞIN ..
  • #3898008
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.