PROFESYONEL MAKYAJ KURSU PLASTİK MAKYAJ KALICI MAKYAJ EĞİTİMİ ANADOLU YAKASI

PROFESYONEL MAKYAJ KURSU PLASTİK MAKYAJ KALICI MAKYAJ EĞİTİMİ ANADOLU YAKASI

Marmara » İstanbul » Şişli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Şişli
PROFESYONEL MAKYAJ KURSU PLASTİK MAKYAJ KALICI MAKYAJ EĞİTİMİ ANADOLU YAKASI
 
PROFESYONEL MAKYAJ KURSU PLASTİK MAKYAJ KALICI MAKYAJ EĞİTİMİ ANADOLU YAKASI PROFESYONEL MAKYAJ KURSU PLASTİK MAKYAJ KALICI MAKYAJ EĞİTİMİ ANADOLU YAKASI PROFESYONEL MAKYAJ KURSU PLASTİK MAKYAJ KALICI MAKYAJ EĞİTİMİ ANADOLU YAKASI PROFESYONEL MAKYAJ KURSU PLASTİK MAKYAJ KALICI MAKYAJ EĞİTİMİ ANADOLU YAKASI PROFESYONEL MAKYAJ KURSU PLASTİK MAKYAJ KALICI MAKYAJ EĞİTİMİ ANADOLU YAKASI
Makyaj Kursu Tekniklerini ve Yöntemlerini Gin Akademi Profesyonel Makyaj kursunda öğrenilir! Kurslarımızda seçenekler programlarla belirlenmiştir. Profesyonel Makyaj, Plastik Makyaj, Sahne Makyaji, Sinema Makyaji, Kryolan Makyaj, Kişiye özel makyaj, Temel Makyaj Teknikleri olarak kendinize en uygun programı seçebilir, hocaların günlere göre hazırladıkları ders saatlerinden size en uygun olan birini tercih edebilirsiniz. MAKYAJ KURSU, PROFESYONEL MAKYAJ, TEMEL MAKYAJ, MAKYAJ TEKNİKLERİ, PLASTİK MAKYAJ EĞİTİMLERİ, OLARAK FARKLILIK GÖSTEREN PROGRAMLARDIR. SAATLERİ İÇERİĞİ VE FİYATLARI PROGRAMA GÖRE DEĞİŞİR. Yüz şekillerine göre makyaj teknikleri, makyaj yaparken son trendleri ve moda renkleri takip etmek kadar, kişiliğimizi, sosyal statümüzü, saç, cilt, ten ve göz rengimizi ve en önemlisi yüz şeklimizi dikkate almak gerekmektedir. Böylece son derece doğal, güzel unsurlarımızı öne çıkaran ve eğer varsa bazı kusurlarımızı kolayca gizleyen bir sonuç elde edebiliriz. MEB Kalici Makyaj Kursu, (Permanent Make Up) Kalici Makyaj Makinasi ile birlikte verilen bir Egitimdir, Kalıcı Makyaj Makinası, Derma Pen Cihazı ile birlikte kombine bir Cihazdır bu nedenle Derma pen Eğitimi Cihazla birlikte verilen bir eğitimdir. En özel teknikler, Kıl tekniği, Kamuflaj ve Dudak Kontörü, Eye liner gibi uygulamar öğretmen ve kursiyerlerimizin üstün gayretleriyle devam ediyor. Ipek Kirpik Egitimi, Kas Dizayn, Kas Kirpik Boyama, Kirpik Permasi bu eğitimlere ek olarak hediye verilir.
  • #3827954
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.