PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE

PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE

Marmara » Bursa » Çekirge
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Çekirge
PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE
 
PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE PRESE CANARYO YAVRULARI ŞANSLI PATİLER DE
PRESE CANARYOLAR ŞİM Dİ ŞANSLI PATİLER DE Dünyada yakın koruma (non-stop) olarak bilinen en iyi ırk Presa Canario, görüntüsü ve heybeti ile tam bir DEHŞET olan bu ırk, Dağ Aslanlarına karşı çiftlikleri korumak ve Yakın Korumada da caydırıcı etkiye sahip olan bir ırktır.FCI'ya göre Dünyada Yakın Alan Koruma Köpeği sıralamasında ilk olarak Presa Canario yer almaktadır. Presa Canario, Kanarya Adalarında Dağ Aslanlarından, Domuz çiftliklerini korumak amacıyla yetiştirilmiş bir ırktır.Sahibine çok bağlı olan bu ırkın mutlaka yetişkinlik döneminden önce Temel İtaat Eğitimi Programlarına katılması şart kosulmaktadır.Presa Canario son derece aileye sadık bir köpektir.Çocuklara karşı son derece anlayışlı ve sakindir. Yabancıya son derece acımasızdır.Eğitildiğinde uysal bir kedi gibi olabilmektediR.. IRKININ MÜKEMMELİ YAVRULARIMIZDAN SAHİP OLAMKA İSTERSENİZ TEK YAPMANIZ GEREKEN BİZİ ARAMAK.. ŞANSLI PATİLER SİZLER İÇİN EN GÜZEL EN SAĞLIKLI YAVRULARI IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ OLARAK TEMİN EDİYOR.. YURT GENELİNE ULAŞIM İMKANIMIZ VARDIR.. ŞANSLI PATİLER:
  • #3916396
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.