PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE

PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE

Ege » Manisa » Manisa
1.300.000€
  • 1.300.000€
    Ege » Manisa » Manisa
PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE
 
PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI/MANİSA SANAYİDE
Plastik ham maddesi GRANÜL üreten ve düğmeye bastığınız anda çalışır durumda geri dönüşüm tesisidir. Organize Sanayi ye ve ana yola cepheli. Sanayi imarlı. Toplam 14 dönüm arazi içerisinde, yaklaşık 2800 M2 kapalı alanı olan fabrikanın bahçesinde ayrıca 3 müştemilat ve su kuyuları vardır. İçinde Helikopter pisti, otoparkı ve elektrik tesisatı olan fabrikanın altyapısı tamamlanmıştır. 6 ADET KIRMA MAKİNESİ, YIKAMA HAVUZU, SIKMA MAKİNESİ, ÇİFT BURGU MAKİNESİ, HALAT KESME MAKİNESİ, KOMPRESÖR VARDIR. 150 ton aylık üretim kapasiteli. Organize Sanayide ve 250 kilovat elektrik gücü organize sanayiden bağımsızdır. Geri dönüşüm işi haricinde, aynı zamanda tarım ve hayvancılık izinleri de mevcuttur. Avrupa birliği hibe kredilerine açıktır. Geçen yıl Türkiye'de yatırım ve teşvikler konusunda 3. bölgeye dahil edilen Manisa ilimiz aynı zamanda 4 yıldır Avrupa'nın en iyi yatırım kenti seçilmektedir. O bölgede Organize Sanayi bölgesi haricinde sanayi imarlı iki arazi vardır. Biri bizim fabrikamızın arazisidir.
  • #3905668
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.