PERLİTLİ TORF SATIŞ, PERLİTLİ TORF ANKARA, perlitli toprak fiyatı, perlitli topr

PERLİTLİ TORF SATIŞ, PERLİTLİ TORF ANKARA, perlitli toprak fiyatı, perlitli topr

İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
75₺
  • 75₺
    İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
PERLİTLİ TORF SATIŞ, PERLİTLİ TORF ANKARA, perlitli toprak fiyatı, perlitli topr
 
PERLİTLİ TORF SATIŞ, PERLİTLİ TORF ANKARA, perlitli toprak fiyatı, perlitli topr PERLİTLİ TORF SATIŞ, PERLİTLİ TORF ANKARA, perlitli toprak fiyatı, perlitli topr PERLİTLİ TORF SATIŞ, PERLİTLİ TORF ANKARA, perlitli toprak fiyatı, perlitli topr PERLİTLİ TORF SATIŞ, PERLİTLİ TORF ANKARA, perlitli toprak fiyatı, perlitli topr PERLİTLİ TORF SATIŞ, PERLİTLİ TORF ANKARA, perlitli toprak fiyatı, perlitli topr
Perlitli Torf Toprağının Özellikleri: %100 doğal bir üründür Toprağı korur, mineralce . Ph'sı 6 Ürün kalite ve verimi artırır Su ihtiyacını azaltır Üstün çimlendirme ve zenginleştirir, havalanmasını sağlar Toprağın pH' sını ayarlar Asit reaksiyonludur köklendirme özelliğine sahiptir Torf bir madendir. Azot bakımından oldukça zengindir Hafif yapılı, geçirgen ve gevşek yapıda olup, su tutma kapasitesi ve hava iletkenliği çok yüksektir Hastalık ve haşere taşımaz Havalanma kapasitesi yüksek Yabancı otlardan ve tohumlarında arındırılmıştır Fide, fidan ve her türlü bitki yetiştiriciliği için en uygun ortamlardandır Tohum çimlendirme için en uygun ortamdır Torf Kullanım Alanları: Fide ve fidan üretim ve dikimlerinde Tohum ekimlerinde Saksı değiştirmede Peyzaj ve çevre düzenlemelerinde Sera ve süs bitkileri yetiştiriciliğinde Çim alanlarında Seralarda Mantar örtü toprağı olarak Organik tarımda kullanılır. Bahçe Malzeme KAPIDA ÖDEME İLE 1 GÜNDE TESLİMAT İMKÂNI DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN ARAYINIZ.
  • #4021127
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.